Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Bilbrann, buss tom for drivstoff, sykkeltyv forsøkte å stikk av og mann nektet å fjerne seg. Dette er noen av sakene politiet har å melde om fra natten.

Av Egil M Solberg | 19.02.2022 06:26:03

Politiloggen: Det ble en hel del å gjøre for politiet natt til lørdag. Det er mye som tyder på at samfunnet er i ferd med å normalisere seg igjen etter pandemien, til tross for at smittetallene nå er høyere enn noen gang.

Bil i brann og buss kjørte tom for drivstoff

Det var klokken 00.34 at politiet mottok melding om brann i et kjøretøy på Raglamyr.

Brannen ble raskt slukket, men samtidig og på noenlunde samme sted gikk en buss tom for drivstoff. Bussen ble stående i rundkjøringen.

Hendelsene førte til noe trafikale problemer på stedet.

Fører av kjøretøyet kjørte selv til legevakten for sjekk, da han hadde fått i seg litt røyk. Kjøretøyene måtte taues bort.

Forsøkte å stikke av fra politiet

En mann i 50-årene forsøkte å unndra seg kontroll av politiet på Stord ved 02-tiden i natt. Han var i besittelse av en stjålet sykkel og ble avhørt. Mannen erkjente ikke straffeskyld. Sykkelen ble stjålet i oktober i fjor, opplyser politiet.

Ville ikke fjerne seg fra Kopervik

Litt før klokken 06 lørdag morgen ble en mann i 30-årene satt i arrest etter at han ikke etterkomme pålegg gitt av en politipatrulje. Han nektet å holde seg borte fra Kopervik sentrum. Mannen fikk sove ut rusen på glattcelle i Haugesund.

Flere nyheter: