Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Tatt med falsk ID, slo vakt i ansiktet, voldelig kvinne med dobbel anmeldelse, slått med biljardkule, og funnet med 2,78 i promille. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 30.01.2022 02:49:24

Politilogg: Det ble litt å gjøre for politiet også utenom hendelser tilknyttet uværet i natt. Vaktsjef Herman Emil Eileraas på Haugesund politistasjon hadde litt å fortelle om fra kvelden og natten.

Tatt med falsk ID

I 21.30-tiden lørdag kveld ble to jenter i 17-års alderen anmeldt for å ha fremvist forfalsket id ved et utested i Haugesund.

Slo vakt i ansiktet

Ved 21.45-tiden lørdag kveld var det en beruset 18 år gammel jente som slo til en vakt i ansiktet på indre kai i Haugesund. Jenta var da nektet adgang på et utested, noe hun åpenbart ikke var fornøyd med.

Voldelig kvinne med dobbel anmeldelse

22.30 kom det melding fra et utested på Indre kai der en 28 år gammel dame hadde slått til og sparket en vakt. Vakten var også en kvinne. Hun hadde forlatt stedet før politiet kom. Da politiet kom til stedet hadde hun også gått løs på en taxisjåfør. Det ble dermed opprettet to saker på vold.

Slått med biljardkule

Ved 23.30-tiden barket to karer sammen på et utested i sentrum av Haugesund. Den ene skal i basketaket ha slått til den andre med en biljardkule. Mannen som ble truffet av slaget fikk dermed et kutt over det ene øyet. Det var en mann i begynnelsen av 30-årene som gikk løs på en mann i 40-årene. Politiet har opprettet sak på hendelsen.

Funnet med 2,78 i promille

Klokken 00.45 ble en politipatrulje sendt til en adresse i sentrum av Haugesund der en særdeles beruset mann befant seg. Han ble tatt med til legevakten for en sjekk og der blåste han til hele 2,78. Tanken var å få mannen innlagt til observasjon, men etter oppholdet på legevakten kviknet mannen til. Dermed ble han kjørt hjem isteden. Mannen er i midten av 40-årene og har vært i kontakt med politiet flere ganger tidligere, opplyser vaktsjefen.

Flere nyheter: