powergym
Menu
politi vest

Slik ble natten for politiet

Trusler på fest, boligbrann, tatt med narkotika, urinerte på gata og tre blåst over veien. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 31.01.2016 08:57:34

Trusler på fest
En ruset 35 år gammel mann ble innbrakt til arrest etter en ordensforstyrrelse på privat adresse i Haugesund lørdag kveld. Mannen oppført seg truende overfor andre som var tilstede og ved 20.20-tiden ble politiet bedt om hjelp. Ingen skal ha blitt skadet i opptrinnet.

Tre blåste over veien
Et tre blåst over veien på Ev 39 ved avkjørselen til Fitjar lørdag kveld. Treet sperrer hele kjørebanen. En entreprenør ble kalt ut for å rydde veien.

Boligbrann på Sagvåg
Det ble meldt om boligbrann på Sagvåg ved 02.35-tiden i natt. Alle nødetatene ble sendt til stedet. Det var registrert sju personer på adressen, men det viste seg raskt at ingen var hjemme. Boligbrannen var omfattende og tok flere timer å slukke. Huset er å anse som totalskadd. Det ble søndag morgen drevet etterslukking på stedet. Boligen blir avsperret for senere krimtekniske undersøkelser.

Tatt med narkotika
Politiet har i natt tatt tre personer i besittelse av narkotika ute på byen i Haugesund. De er alle anmeldt og dimittert.

Urinering på feil sted
To personer er i løpet av natten avslørt mens de urinerte på åpen gate. Offentlig urinering fører ifølge politivedtektene til bøter på 4 000 kroner.

Bortvisninger
Ingen har blitt overnattingsgjest i kjelleren hos politiet i natt, men det har vært en rekke ordensforstyrrelser som har ført til bortvisninger.

Dårlig vær
Det dårlige været har satt en demper på festlighetene denne helgen. Det har likevel vært nok å gjøre for ordensmakten. Politiet betrakter natten som rolig i forhold til hva en natt til søndag pleier å være.