Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Overstadig kvinne på kaien, voldshendelse i Kopervik, ung mann utagerte i privathus, bortvisninger, offentlig urinering og støy.

Av Egil M Solberg | 26.03.2023 08:08:52

Politilogg: Det har vært en typisk natt til søndag med mye beruselse og ordensforstyrrelser. Det er ikke meldt om noen alvorlige hendelser i natt, kan operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt melde søndag morgen.

Overstadig kvinne på kaien

En overstadig beruset kvinne i 30-årene ble tatt hånd om av politiet på Indre kai i Haugesund ved 02-tiden i natt. Hun ble framstilt for legevakt og innbrakt i arrest for trygg overnatting.

Overstadig og utagerende

Ved 03.30-tiden måtte politiet bistå på en privatadresse i Haugesund. En mann i 20-årene var da utagerende og såpass beruset at han ikke lenger kunne ta vare på seg selv. Han ble også sjekket på legevakten før han fikk sove ut i drukkenskapsarresten.

Voldshendelse i Kopervik

En mann i Kopervik kontaktet politiet etter en voldshendelse i Kopervik ved 03.40-tiden. Han hadde synlige skader i ansiktet da politipatruljen møtte han. Mannen ble tatt med til legevakten for behandling. Politiet har en annen mann mistenkt i saken.

Bortvisninger og urinering

Gjennom natten har det ellers vært fire bortvisninger i Haugesund og to i Kopervik, samt at det er skrevet ut et forelegg for offentlig urinering i Haugesund. Det er i all hovedsak unge menn som ikke har kunnet oppføre seg.

Flere nyheter: