Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

Kuttet strømmen til naboen, raketter på Vea, bortvist mann gikk på pub, utagerte og ville ikke dra hjem, bortvist etter bråk på utested. Dette er noen av overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 31.12.2023 05:20:19

Politilogg: Det ble natt til søndag en rekke oppdrag for politipatruljene på Haugalandet. Som vanlig var det i sentrum av Haugesund at de fleste hendelsene utspilte seg. Men i natt var det også et oppdrag på Vea.

Raketter på Vea

Klokka 23.13 – fikk ordensmakten en melding om at en ungdomsgjeng sendte opp fyrverkeri ved Veavågen kirke på Karmøy. Da politiet nådde frem var ungdomsgjengen forsvunnet.

Kuttet strømmen til naboene – fikk bank

klokken 23.38 spilte en mann nord i Haugesund høy musikk og en mann i 20-årene kuttet strømmen til feil nabo. Mannen uten strøm gikk da løs på han som kuttet strømmen, mens musikken fortsatt å plage naboene i den tredje leiligheten.

LES MER….

Bortvis – gikk på pub

Klokka 00.31 Måtte politiet ta hånd om en mann i begynnelsen av 60-årene i området ved Bytunet i Haugesund. Han var da svært beruset, og ble bortvist. Ti minutter senere ble mannen observert på en pub. Da ble han innbrakt arresten og anmeldt.

Nektet å dra hjem

Klokka 01.54 utagerte en beruset mann på Indre kai. Mannen i 40-årene ble bortvist, men 20 minutter senere var han tilbake. En kamerat prøvde å få ham hjem i en taxi, men mannen nektet. Dermed ble også han overnattingsgjest i arresten.

Bortvist etter bråk

Klokka 03.39 kom politiet over nok en beruset og utagerende mann, denne gang ved Bytunet. Det var en mann i 50-årene som hadde vært i klammeri på et utested. Han ble bortvist, et pålegge han valgte å følge.

Flere nyheter: