Menu
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Slik ble natten for politiet

Råkjøring i Karmøytunnelen, bil i fjellveggen etter unnamanøver, mann gikk løs på i politibil, førerkortbeslag i Haugesund, bøtelagt for offentlig urinering og en rekke ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 05.01.2020 07:50:11

Politilogg: Det har ikke vært noen alvorlige hendelser i natt, men likevel nok å ta seg til for politipatruljene. Dette opplyser vaktsjef Mads Hinderaker ved Haugesund politistasjon.

Brøt pålegg
Lørdag kveld ble en mann innbrakt etter at han brøt en pålegg på en privat adresse. Mannen var beruset og ble dermed innsatt i drukkenskapsarresten til oppbevaring gjennom natten.

Brann på terrasse
Brannvesenet rykket like over midnatt ut til en bolig i Odda hvor en terrasse var satt i brann. Gassflasker måtte fjernes fra boligen under brannen og det ble kraftig røykutvikling. LES MER…

Høy hastighet i Karmøytunnelen
Klokken 22.14 ble en mann i 40-årene målt til å kjøre 118 km/t i 80-sonen gjennom Karmøytunnelen. LES MER….

Promillekontroll på Stord
Det ble avholdt promillekontroll på Stord ved 02-tiden natt til søndag. Her ble 16 bilførere kontrollert, men denne gang ble det ingen reaksjoner.

Offentlig urinering
Ved 02.10-tiden ble en mann i 50-årene tatt for urinering i sentrumsgatene i Haugesund. Han ble bortvist for resten av natten.

Høy musikk
Det kom inn klager på høy musikk fra et nabolag nord i Haugesund ved 02.30-tiden i natt. Det var en mann i 40-årene som var ansvarlig. Her ble det gitt pålegg om å holde ro resten av natten.

Kjørte inn i fjellveggen
To personer er tatt med av ambulanse for observasjon etter at en bil kjørte inn i fjellveggen på E 134 i Vindafjord ved 02.40-tiden i natt. Ulykken har trolig skjedd i forbindelse med en unnamanøver. Det var i tillegg glatt veibane på stedet. LES MER…

Sparket i politibil
En 19 år gammel mann gikk løs på en politibil i Leirvik sentrum på Stord i natt. Mannen sparket i hjulene ved 03-tiden i natt. Mannen ble dermed bortvist. Like etterpå ble han påtruffet ved et utested. Denne gang ble mannen anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Høy hastighet i Haugesund
Ved 04-tiden natt til søndag ble en mann i 20-årene fratatt førerkortet i Haugesund. Nord i byen ble han tatt for å kjøre 81 km/t i 50-sonen. Mannen ble avhørt på stedet hvor han erkjent straffeskyld.

Flere nyheter: