Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Salgsmål, narkotika, promillekjøring og fire unge menn i drukkenskapsarrest. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 24.09.2023 06:17:04

Politilogg: Fire unge menn tilbrakte natten i politiets arrest natt til søndag. Politiet har hatt nok å gjøre, men det har ikke vært alvorlige hendelser.

Nektet å forlate sentrum

Litt før klokken 01 i natt måtte politiet gripe inn overfor en ung mann i sentrum av Haugesund. Han hadde ingen planer om å forlate byen og ble satt i drukkenskapsarrest.

Skapte problemer for helsevesenet

Omtrent samtidig måtte politiet bistå helsevesenet på Karmøy. En ung mann ble anmeldt for en ordensforstyrrelse og satt i drukkenskapsarrest.

Tatt i besittelse av narkotika

Ved 02.15 var det ordensproblemer i sentrum av Haugesund igjen. En mann i midten av 20-årene ble tatt i besittelse av narkotika. Han ble pågrepet og anmeldt.

Ville ikke roe seg

En ung mann i midten av 20-årene oppførte seg like etterpå dårlig på en utested i Haugesund. Han ville ikke roe seg og ble pågrepet. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse og ble satt i drukkenskapsarrest.

Slagsmål i Kvinnherad

Klokken 02.24 ble det meldt om slagsmål i Sæbøvikvegen i Kvinnherad. To personer var involvert i et slagsmål. Den ene mannen hadde skader i hodet og en hånd. Det var ikke behov for helsehjelp, men politiet opprettet sak. De involverte er menn i henholdsvis 20- og 50-årene. De ble begge dimittert etter avhør på stedet.

Promillekjøring i Ullensvang

Politiet stanset klokken 02.52 en bil i Eitrheimsvegen i Ullensvang. Det var en mann i 50-årene som satt bak rattet. Fører blåste til over tillatt verdi. Sak er opprettet og mannens førerkort er beslaglagt.

Flere nyheter: