Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Vakt angrepet ved utested i Haugesund, promillekjøring i Kopervik, beruset mann ville inn på sykehuset og ordensforstyrrelser. Det har vært noe å ta seg til for politiet også i natt.

Av Egil M Solberg | 04.03.2023 06:13:49

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt for politiet, men ikke helt uten hendelser. Dette opplyser Sør-Vest politidistrikt lørdag morgen.

Politiet ble ved 03-tiden bedt om å bistå vakter ved et utested i Haugesund. Det var det en mann i 30-årene som gikk til angrep på vektere og en annen gjest. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Ved et annet utested ble en mann like etterpå bortvist etter en ordensforstyrrelse. Han fikk også pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av natten.

En personbil ble litt senere stanset i Koperviks-området. Bilføreren var en mann i 20-årene og han mistenkes for å kjøre i påvirket tilstand. Han er anmeldt.

Ved 05.30-tiden lørdag morgen ble politiet sendt til sykehuset i Haugesund. Der var det en mann i 20-årene som forsøkte å ta seg inn. Han skal ha vært sterkt beruset og ble etterhvert kjørt hjem av politiet.

Flere nyheter: