Menu
Heiko Junge / NTB

Slik ble natten for politiet

Slagsmål i Tysvær, plagsom adferd på Karmøy, tyveriforsøk og mindreårig påtruffet i Haugesund. Dette er blant sakene politipatruljene har jobbet med på Haugalandet i natt.

Av Egil M Solberg | 17.04.2021 10:16:09

Politilogg: Det har vært en rolig natt til lørdag, til tross for at utestedene åpnet igjen i Haugesund fredag.

Det ble imidlertid noen oppdrag for politifolkene på jobb i natt. Det kunne vaktsjef Birgitte Pedersen på Haugesund politistasjon fortelle lørdag morgen.

15-åring kjørt hjem

Klokken 02.17 ble en ung gutt påtruffet alene i sentrum av Haugesund. Politipatruljen som oppdaget han, stanset og snakket med gutten. Dette endte med at han ble kjørt hjem til sine foresatte.

Slagsmål i Tysvær

Klokken 03.05 ble det meldt om slagsmål på Grinde i Tysvær. En 36 år gammel og en 42 år gammel mann hadde da barket sammen. Politipatruljen på stedet fikk snakket med de involverte og gjort etterforskningsskritt. Sak er opprettet på forholdet.

Tyveriforsøk i Haugesund

Klokken 03.16 oppdaget en politipatrulje en mann som gikk og kjente på bildører i sentrum av Haugesund. Det skal være snakk om en 45 år gammel mann som er godt kjent for politiet fra før. Etter en samtale med politifolkene ble han kjørt hjem.

Plagsom mann på bensinstasjon

Klokken 05.37 lørdag morgen måtte en politipatrulje rykke ut til Bygnes på Karmøy der en mann oppførte seg dårlig på bensinstasjonen. Han skal ha plaget både ansatte og andre kunder. Det var snakk om en 59 år gammel mann. Han ble bortvist fra stedet frem til klokken 12 lørdag.

Flere nyheter: