powergym
Menu
politi

Slik ble natten for politiet

Tyveri av avisbil, narkotika i Aksdal, tenåring kjørte bil med promille, beruset mann skadet seg i Kopervik og det har vært ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 18.04.2015 07:27:37

22.00 HAUGESUND- NARKOTIKA
En sivil UP patrulje med narkotikahund kontrollerte en mann i 20–årene i Aksdal. Her ble det funnet mindre mengder hasj, marihuana og LSD på vedkommende. Mannen er hjemmehørende i Sør-Rogaland. Sak opprettet.

01.03 HAUGESUND- POLITILOVEN
En mann i 20-årene ble bortvist fra Indre Kai. Han har vært kranglete og ufin mot vakter på et utested.

01.30 HAUGESUND –KJØRING I BERUSET TILSTAND MED BIL
En mann i slutten av tenårene ble pågrepet for kjøring i beruset tilstand i nordre del av Haugesund. Mann ble pågrepet på bopel. Det var tips fra publikum, som gjorde at mannen ble pågrepet. Nødvendige prøver er tatt og sak er opprettet.

02.00 HAUGESUND- NARKOTIKA
En sivil UP-patrulje med narkotikahund kontrollerte en kvinne i 20-årene i nærheten av et utested i Haugesund. vedkommende erkjente bruk av hasj tidligere på dagen. Urinprøve tatt og det ble funnet mindre mengder amfetamin på henne. Anmeldelse er opprettes.

02.10 HAUGESUND- POLITILOVEN
En mann i begynnelsen av 30-årene ble bortvist fra sentrum. Vedkommende opptrådt kverulerende overfor vakter på Indre kai.

02.50 KARMØY- BERUSET MANN
En beruset mann i slutten av 50-årene ble hentet av ambulanse. Vedkommende hadde snublet og ble liggende på fortauet i Kopervik sentrum. Mannen var ved bevissthet. Han ble kjørt til legevakten for sjekk.

03.30 HAUGESUND-POLITILOVEN
To menn i midten av 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved Torgbakken, da de yppet til bråk mot hverandre.

04.16 ETNE- TYVERI AV BIL
Et avisbud meldte om tyveri av bilen han kjørte, da han leverte ut aviser øst for Etne sentrum. Gjerningsmannen var ikledd gul arbeidsjakke. Bilen ble funnet en halvtime senere ved avkjørsel til Olalia ved E-134, mellom Ølen og Etne. Bilen var tom, og gjerningsmannen hadde forlatt bilen. En politipatrulje kjørte rundt i området, men fant ikke gjerningsmannen. Patruljen har gjort en kriminalteknisk undersøkelse av bilen, og sikret seg spor. Sak er opprettet.