Menu
Foto: Annika Byrde / NTB

Slik ble natten for politiet

Stengte Karmøytunnelen, pågrepet etter skjellsord, utagerende tenåring, steinras i Skånevik, amper stemning i Vangen, slagsmål på Burger King, bråk på utested, mann slått ned og ravet rundt i veien.

Av Egil M Solberg | 27.08.2023 06:13:59

Politilogg: Det har vært mange oppdrag for politiet natt til søndag. Ingen er blitt alvorlig skadet i hendelsene, men flere er innbrakt drukkenskapsarrest eller kjørt hjem overstadig beruset.

20.45: Fv 553 Karmøytunnelen, her ble løpet mot Karmøy stengt etter en motorstans med påfølgende bilberging. Veien ble åpnet igjen klokken 21.03.

01.00: En mann i slutten av tenårene var overstadig beruset og hindret trafikk i sentrum av Haugesund. Da politiet dukket opp kom han med skjellsord. Han heller ikke pålegg om å forlate stedet. Dermed ble det overnatting i drukkenskapsarresten og anmeldelse for han.

01.04: En mann i slutten av tenårene ble bortvist fra sentrum av Haugesund. Mannen dukket opp igjen ved 01.15-tiden og oppførte seg da fortsatt dårlig. Han ble dermed også overnattingsgjest i drukkenskapsarresten og anmeldt.

01.23: Da meldte Vegtrafikksentralen om at det hadde gått et lite ras over veien i Skånevikvegen ved Tungesvik i Etne kommune. Vegen ble da stengt. En entreprenør ble sendt til stedet for å rydde opp.

01.29: Det var tilløp til slagsmål mellom tre personer i Vangen. Den ene personen ble påført slag og endte opp på bakken. Personen som ble slått, ble tatt med av ambulanse til legevakt. De involverte skal være menn i 20- og 50-årene. De to andre ble bortvist grunnet overstadig beruselse.

02.25: Politiet rykket ut til Burger King på Norheim etter meldinger om tilløp til slagsmål. Det var snakk om en uoverensstemmelse mellom fire berusede menn i 20- og 30-årene.

02.45: To menn i 20-årene ble bortvist fra et utested ved Indre kai. Her var det snakk om høy beruselsesgrad og plagsom adferd for omgivelsene.

03:00: En mann i 50-årene ble fraktet hjem av politiet på grunn av han var overstadig beruset. Han ble plukket opp i nærheten av Shell-stasjonen i Aksdal.

04.45: En mann i 30-årene forklarte at han var blitt slått ned og sparket på Indre kai i Haugesund. Dette skal ha skjedd i løpet av natten. Politiet etterforsker saken og det er foreløpig en del uklarheter rundt hendelsesforløpet.

Flere nyheter: