Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

Kvinne utagerte på utested i Haugesund, tre menn bortvist fra sentrum, skadeverk og brann på Karmøy, skole i brann i Suldal.

Av Egil M Solberg | 03.06.2023 07:32:07

Politilogg: Det har vært en hel del oppdrag for politiet natt til lørdag, men det har ikke vært oppdrag med alvorlig personskade.

En kvinne ble satt i drukkenskapsarrest ved 02.30-tiden i natt. Hun utagerte og gjorde skadeverk. Hun var også lite samarbeidsvillig da politiet dukket opp. Hun ble presentert for et forelegg ved løslatelse lørdag formiddag.

Det har vært flere ordensforstyrrelser i Haugesund gjennom natten. Disse er alle relatert til utelivet og Indre kai. Det er snakk om tre menn i 20- og 30-årene som alle ble bortvist.

I Skudeneshavn på Karmøy ble det meldt om skadeverk på noen dører på ungdomsskolen ved 01-tiden. Politiet var på stedet, men fant ingen mistenkte. sak er opprettet.

I Suldal ble det meldt om brann på den gamle skolen i 03-tiden. Nødetatene rykket ut og en time senere var ilden slukket. Skolebygget brukes som selskapslokale. Brannen startet innendørs, men årsaken er så langt uavklart.

Flere nyheter: