Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

To unge menn satt i drukkenskapsarresten søndag morgen. Den ene for knivtrusler og den andre for å slå ned en ung kvinne. Det har i natt også vært en rekke ordensforstyrrelser og bortvisinger.

Av Egil M Solberg | 14.05.2023 07:08:33

Politilogg: Det har vært en travel natt for politipatruljene med mange oppdrag hva gjelder ordensforstyrrelser, forteller operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt til Radio Haugaland søndag morgen.

De mest alvorlige oppdragene dreier seg om knivtrusler og en voldshendelse mot en kvinne. I begge tilfellene er det snakk om berusede menn i 20-årene som også ble satt i arrest etter hendelsene.

Det var på Flotmyr i Haugesund at en mann i 20-årene kom med knivtrusler mot en annen mann.

Den andre slo ned en kvinne i 20-årene i Haugesund sentrum. Kvinnen ble ikke skadet.

Mange ordensforstyrrelser

Det ble gjennom kvelden og natten mange mange ordensoppdrag for politipatruljene.

Ved 20.35-tiden ble politiet sendt til et hotell i Haugesund der en meget mann i 30-årene utagerte.

Like etterpå ble politiet sendt til Haugesund stadion der en annen beruset ung mann ikke kunne oppføre seg.

Under festivalen Maifest i Kopervik oppsto det også utfordringer og flere personer ble bortvist. I alt to menn og en kvinne skapte problemer for vaktene mellom klokken 23 og ett på natten. De involverte er i 30- og 40-årene.

Utover natten var det også flere ordensforstyrrelser ved Indre kai i Haugesund. Ved 01-tiden ble en mann i 20-årene bortvist etter bråk på et utested. En halvtime senere var det en annen mann i samme alder som ble sendt hjem.

Det var ikke bare unge menn som ble bortvist fra Indre kai. Ved 01.15-tiden ble en ung kvinne bortvist etter at hun satte seg opp mot vaktene. En time senere var det en annen ung kvinne som oppførte seg dårlig og ble sendt i marsj hjemover.

En mer spesiell episode fant sted ved halv 5-tiden søndag morgen. Da var det en mann i 30-årene som skremte folk i sentrum av Haugesund. Han ble også bortvist.

Observasjoner av stjålet bil

En bil som er meldt stjålet på Hasseløy i Haugesund, ble observert på Stord i natt. Det er snakk om en grønn Skoda, den ble observert på en bensinstasjon. Politiet ber om tips.

Flere nyheter: