Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Trafikkulykker, brann i søppeldunk, slagsmål, uansvarlig befatning med raketter og mange ordensforstyrrelser. Det har så langt vært nok å ta seg til denne nyttårsnatten for politipatruljene.

Av Egil M Solberg | 01.01.2023 01:41:25

Politilogg: Det har vært nok å henge fingrene i for politipatruljene nyttårsnatten også i år. En time inn i det nye året, kan vi foreløpig oppsummere:

Klokken 19.05 ble det melding om at en bil hadde havnet på taket inni en hage i området Urangsvåg på Bømlo. Fører hadde stukket av, men politiet fikk etterhvert kontroll på en ung mann som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Klokken 19.20 ble brannvesenet sendt til Kopervik etter meldinger om brann i en søppeldunk. Politiet var på stedet, men ingen personer befant seg da i nærheten. Det ble ingen annen skade enn på søppeldunken.

Klokken 19.42 ble det meldt om et trafikkuhell på Kattatveit utenfor Leirvik på Stord. Det ble store materielle skader, men ingen personskade. E39 var stengt en stund etter ulykken. Det rapporteres om vanskelige kjøreforhold. Den ene bilføreren ble anmeldt for uaktsomhet.

Klokken 00.16 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha vært i klammeri med familiemedlemmer.

Klokken 00.41 ble to menn i 20- og 30-årene bortvist fra Vangen etter å ha vært involvert i slagsmål.

Klokken 00.57 ble en patrulje sendt sammen med brannvesenet til området Brekke i Sauda i forbindelse med uregelmessig oppskyting av raketter. En advarsel ble gitt. Det gikk ellers rolig for seg, opplyser politiet.

Klokken 02.06 kom det melding fra Stord om at en mann satt i melders bil og sov. Han hadde også urinert i setet på bilen. Melder fikk mannen ut av bilen. Han gikk da til angrep. Mannen ble bortvist og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Klokken 02.45 ble en mann i 30-årene sendt til Haukeland sykehus med øyeskader etter et uhell under oppskyting av fyrverkeri. Hendelsen skjedde på Sagvåg. Politiet har vært på stedet der ulykken skjedde og har opprettet en undersøkelsessak.

Klokken 02.08 kunne patruljene i Haugesund meldte om mye folk som var samlet i Vangen. Mange ungdommer var godt berusede. Det var mye fyrverkeri som gikk på kryss og tvers. Situasjonen roet seg etter hvert.

Klokken 03.10 ble det meldt om at glasset i et busskur i Avaldsnesvegen var knust. Ingen personer befant seg på stedet da politiet nådde frem. Det ble liggende igjen en stein som muligens er blitt benyttet til skadeverket.

Klokken 03.33 ble en mann i 20-årene pågrepet, siktet for å ha bitt deler av øret av på en annen mann, også han i 20 årene. Hendelsen skal ha skjedd inne på et utested i Haugesund sentrum tidligere i kveld. Fornærmede ble sendt videre til sykehuset fra legevakten.

Klokken 03.36 ble en mann i 20-årene skal ha blitt skadet av en annen med en glassflaske. Fornærmede måtte på sykehus for å sys noen sting i pannen. Hendelsen skjedde på en adresse på Torvastad. Ingen på stedet ønsker å si noe om gjerningspersonen.

Klokken 03.38 ble en mann i 20-årene satt i arrest etter at han hadde vanskelig for å skjønne hvordan en skal oppføre seg på byen. Det ble forgjeves forsøkt å bortvise ham. Han skjønte heller ikke dette, melder Sør-Vest politidistrikt.

Flere nyheter: