Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

Bet vakt i fingeren, mann funnet overstadig beruset, kvinne utagerte og tenåring tatt for bilkjøring i narkorus. Dette er blant nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 17.12.2022 06:22:16

Politilogg: To personer satt i arresten i Haugesund lørdag morgen. Den ene ble innbrakt fra en privatadresse på fastlandskarmøy og den andre ved et utested i Haugesund.

Overstadig på Karmøy

Det var en mann i 40-årene som var uønsket på en adresse på fastlandskarmøy. I 21.30-tiden måtte politiet bistå og hente vedkommende. Han var sterkt beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Bet vekter i fingeren

En mann i 30-årene oppførte seg dårlig ved et utested i Strandgata i Haugesund. Mannen hadde bitt en vekter i fingeren og var sterkt beruset. Han ble anmeldt og satt i drukkenskapsarresten.

Kvinne utagerte i Haugesund

En kvinne i begynnelsen av 20-årene ble i natt bortvist fra Haugesund sentrum. Hun var beruset og oppførte seg dårlig. Hun etterkom imidlertid politiets pålegg om å dra derfra.

tenåring kjørte i narkorus

Utrykningspolitiet stanset en gutt i slutten av tenårene i en bil på Raglamyr i Haugesund ved midnatt. Det var mistanke til ruskjøring, noe en utvidet prøve også slo fast. Gutten var ruset på flere narkotiske stoffer og ble dermed anmeldt for dette.

Flere nyheter: