reklame for Sheiken Bowling
Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Fest ut av kontroll, skremmende oppførsel, høy musikk, tatt for urinering, overstadig beruselse, kvinne krøp gatelangs, utagerte på utested og en rekke bortvisninger. Det ble en travel natt.

Av Egil M Solberg | 30.10.2022 05:20:59

Politilogg: Det har vært en natt med mange ordensforstyrrelser. Politipatruljene har hatt mange ordensoppdrag. Mange arrangement dreide seg om Halloween-feiring. I noen tilfeller gikk det «over stokk og stein».

00.00: En hjemme-alene fest i Kartmyr-området på Karmøy utartet seg. 50-60 ungdommer spredte seg etter hvert til hele nabolaget. Det roet seg etterhvert ned.

00.28: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund frem til klokken 08 søndag morgen. Han oppførte seg både plagsomt og skremmende mot andre folk.

00.48: Politiet måtte innom en fest i Sauda. Støy fra festen plaget omgivelsene. Festen er nå avsluttet og lokalet tømt.

00.51: En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum  av Haugesund grunnet høy beruselsesgrad og fordi han skulle til å urinere på offentlig sted.

01.20: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter at han forsøkte å skalle til en vekter.

02.16: En kvinne i 30-årene ble kjørt i arrest for natten. Hun laget problemer i en drosje i Haugesund og var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Hun krøp gatelangs og kom seg ingen vei. Hun var svært beruset.

02.27: En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha truet en vekter verbalt.

02.50: En kvinne i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha oppført seg utagerende inne på et utested.

02.53: Tre menn ble bortvist fra Kopervik sentrum etter å ha laget bråk på et utested.

02.54: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund. Han ville ikke adlyde vaktene på et utested og truet dem.

Flere nyheter: