Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Trafikkulykke i Karmsundgata, bråk på Bømlo, krangling i Kopervik, beruset tenåring bortvist i Haugesund og dårlig oppførsel i Leirvik. Dette er noen av utfordringene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 25.09.2022 06:56:29

Politilogg: Det har vært en natt med de vanlige oppdragene rundt beruselse og ordensforstyrrelser.

Lørdags kveld startet med et trafikkuhell i Karmsundgata. Det var snakk om et sammenstøt mellom en en bil og en MC. Det var ikke snakk om personskade. Det ble imidlertid noe oljesøl på stedet som brannvesenet ryddet opp i.

Klokken 23.59 ble tre menn i 20-årene bortvist fra Kopervik sentrum til søndag morgen på grunn av ordensforstyrrelse og beruselse. Ingen ble anmeldt.

Klokken 00.15 ble en mann i 30-årene bortvist fra et utested i Bremnes på Bømlo. Han ble bortvist frem til søndag morgen grunnet beruselse og ordensforstyrrelse på stedet.

Klokken 01.25 ble en mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum av Haugesund frem til søndag morgen. Igjen var det snakk om ordensforstyrrelse og beruselse.

Politiet gjennomførte i natt også en trafikkontroll i Karmøyvegen med fokus på hastighet og promille. 42 bilførere ble kontrollert, men her ble det ingen reaksjoner.

Klokken 03.30 ble to menn i slutten av tenårene bortvist fra Leirvik sentrum frem til i søndag morgen. Nok en gang var det snakk om ordensforstyrrelse og beruselse.

Klokken 03.40 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum av Haugesund frem til søndag morgen. I tillegg til ordensforstyrrelse, blandet mannen seg opp i politiets arbeid.

Flere nyheter: