Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Trusler mot ung jente, trusler og mot politiet, besittelse av narkotika, kaos på Indre kai, slagsmål, beruselse og mann som klatret opp på tak i sentrum. Dette er blant stikkordene fra natten.

Av Egil M Solberg | 30.06.2024 06:27:42

Politilogg: Det har vært relativt travel natt for politiet med en rekke ordensforstyrrelser i natt, men det har ikke vært noen alvorlig personskader. Dette er hendelsene operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt kunne fortelle om natt til søndag:

Beruset mann utagerte i Haugesund lørdag kveld

Lørdag kveld klokken 20:30 måtte politiet i Haugesund rykke ut til sentrum for å bistå ambulansepersonell etter at en mann i midten av 30-årene utagerte kraftig. Mannen, som var beruset og en kjenning av politiet, hadde tidligere på kvelden knust dører i en leilighet. Mannen er anmeldt for skadeverk, ordensforstyrrelser, trusler mot politi- og ambulansepersonell, samt bruk av narkotika. Han ble tilsett av helsepersonell og deretter innsatt i politiets arrest.

Kjent mann truet ung jente på Stord sent lørdag kveld

Rundt klokken 23:00 lørdag kveld rykket politiet ut til Stord hvor en mann, også kjent for politiet, kom med drapstrusler mot en ung jente. Mannen satte seg kraftig opp mot politiet, noe som resulterte i et basketak hvor han skadet innsiden av en politibil. Etter å ha fått kontroll på situasjonen, ble mannen tilsett av lege og innsatt i arrest. Han blir anmeldt for trusler og skadeverk, og må sove ut rusen i politiets kjeller.

Beruset mann skapte kaos på Indre kai natt til søndag

Klokken 01:30 natt til søndag ble en beruset mann i starten av 20-årene nektet inngang på et utested på Indre kai i Haugesund. Mannen slo mot en polititjenestemann, noe som førte til et basketak. Han ble anmeldt for vold mot politiet og for å ikke oppgi personalia. Etter å ha blitt kjørt til legevakten, ble han innsatt i arrest.

Ung mann nektet å etterkomme politiets pålegg på Indre kai

En drøy halvtime senere, klokken 02:00, måtte politiet gripe inn igjen på Indre kai da en ung mann i starten av 20-årene urinerte offentlig. Han ble bortvist fra stedet, men etterkom ikke pålegget og ble derfor kjørt til legevakten og innsatt i arrest. Mannen anmeldes for urinering på offentlig sted og for å ikke etterkomme politiets pålegg.

Mann klatret på tak i sentrum natt til søndag

Klokken 02:40 klatret en mann i starten av 20-årene opp på et tak i Haugesund sentrum. Han lagde mye oppstyr og ble bortvist fra sentrum. Et kvarter senere ble han påtruffet igjen av politiet og måtte dermed ta turen via legevakten til politiets arrest.

Flere nyheter: