LIVESENTER
Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

Skremte folk med rop og skrik, gjengslagsmål i Haugesund, Kvinne slo mann til blods, slagsmål på nattklubb og krabbekrise på Fosen.

Av Egil M Solberg | 25.02.2024 07:38:50

Politilogg: Det har vært en rekke hendelser for politipatruljene å ta hånd om også i natt, men det har ikke vært noen alvorlige hendelser.

Overstadig beruset mann arrestert i sentrum

Festen startet tidlig for en overstadig beruset mann som ble hanket inn lørdag ettermiddag i Haugesund sentrum. Med rop og skrik skremte han andre medborgere som var ute på handletur i siste liten før stengetid. Han ble politiets første overnattingsgjest for helgen.

Krabbekrise på Fosen

Politiet oppdaget en koloni med 200 levende krabber på land på Fosen i Karmøy kommune. Krabbene ble satt tilbake i sjøen av politiet etter Mattilsynets regelverk.

Gjengslagsmål i Haugesund

Litt før klokken 21 øyk en ungdomsgjeng i tottene på hverandre utenfor et arrangement i Strandgata i Haugesund. Politiet fikk kontroll og vil følge opp de ivrigste involverte.

Sjåfør mistenkt for ruskjøring stoppet på Sundførvegen

En bil ble stoppet på E39 Sundførvegen i Tysvær ved 23.10-tiden, og sjåføren ble mistenkt for ruspåvirket kjøring. Nødvendige prøver ble tatt på stedet.

Kvinne slo mann til blods

Like før midnatt ble det meldt om bråk på et utested i haugesund. En person blødde fra ansiktet, men blodsporene kan spores tilbake til en kvinnehånd. Hun ble senere oppdaget i en trapp og tatt med til fyllearresten.

Kranglete mann bortvist fra utested

En mann i 50-årene ble bortvist fra et utested i Leirvik på Stord natt til søndag etter å ha skapt bråk. Politiet kom til stedet og roet ned situasjonen. Mannen slapp unna pålegg om å holde seg borte fra stedet.

Bråkmaker på bensinstasjon anmeldt

En mann i 20-årene ble anmeldt av politiet etter å ha skapt bråk på en bensinstasjon i Leirvik på Stord natt til søndag. Mannen ble først bortvist fra stedet og fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrumsområdet til kl. 08.00 neste morgen. Da han ble funnet i sentrum en time senere, ble han kjørt hjem av patruljen og anmeldt for å ha brutt pålegget.

Utvist fra nattklubber etter slagsmål

To unge menn i 20-årene ble utvist etter slagsmål på en nattklubb i Haugesund i natt, mens det ble rapportert om ordensforstyrrelse på en annen nattklubb.

Utagerte på nattklubb

En mann oppførte seg utagerende på en nattklubb i Haugesund og ble av politiet diagnostisert som overstadig beruset før han ble sendt hjemover.

Knust rute på Ådland

Politiet fikk melding om en knust rute ved en bolig på Ådland i Stord kommune natt til søndag. Hendelsen er under etterforskning.

Flere nyheter: