Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten

Kolliderte med tre, flere ungdommer i slagsmål, brann i hjullaster, fikk 13.000 i bot, beslag av musikkanlegg og innbrudd i butikk. Dette er blant sakene politiet har måtte rykke ut på i natt.

Av Egil M Solberg | 19.01.2020 06:40:18

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt for politiet på Haugalandet og i Sunnhordland, men ikke helt uten hendelser.

Innbrudd i butikk

Klokken 02.18 natt til søndag kom det inn melding om innbrudd i en butikk på Stord. En dør var brutt opp, men det er ukjent hva som er stjålet. Politiet kjørte til stedet og har foretatt åstedsundersøkelse. Eier av butikken var også på stedet. Politiet har opprettet sak og etterlyser tips.

Promillekjørte og kolliderte med tre

Klokken 03.50 kom det inn melding om at et bil hadde kjørt ned et tre og kjørt seg fast i Sauda. Politiet kjørte til stedet og fant bilen. Der fikk de kontakt med en mann i begynnelsen av 20-årene som var synlig beruset. Han nektet for å ha kjørt, men nødvendige prøver er tatt og hans førerkort er beslaglagt.

Flere unge menn i slagsmål

Klokken 00.05 i natt kom det melding om at flere ungdommer hadde vært involvert i et slagsmål på en buss på Avaldsnes. Politiet kom i kontakt med de nevnte personene og det viste seg at ingen var skadet. En av de involverte, en mann i midten av 30 årene, fremsatte da trusler mot politibetjenter. Han ble dermed anmeldt og innsatt i arrest.

Brann i hjullaster

En hjullaster kom i brann inne på Norsk Hydro sitt anlegg på Karmøy lørdag kveld. Hydro sitt industrivern fikk raskt kontroll på brann og ingen personer ble skadet. Brann ble slukket og politiet var på stedet for å gjøre undersøkelser. Sak er opprettet på forholdet.

Beslag av musikkanleg

Politiet måtte i natt beslaglegge et musikkanlegg da en mann i 20-årene ikke ville dempe musikken. Det var nord i Haugesund at politiet i natt måtte besøke en adresse to ganger. I morgentimene søndag ble musikkanlegget beslaglagt.

Fikk 13.000 i bot

En mann i slutten av tenårene fikk et forelegg på 13.000 kroner etter nattens utagerende oppførsel i Haugesund. Først forsøkte mannen å ta med seg drikkevarer på et utested. Etter at han ble bortvist fra sentrum, dukket han opp igjen i forbindelse med en ordensforstyrrelse. Dermed ble han satt i drukkenskapsarrest og bøtelagt.

Flere nyheter: