Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Truet med en pistol lignende gjenstand, kvinne hoppet i Smedasundet og en rekke bortvisninger. Politiet fikk nok å arbeide med i natt også.

Av Egil M Solberg | 24.09.2022 06:20:21

Politilogg: Det ble en natt med flere hendelser natt til lørdag, men det er ikke meldt om personskader i denne forbindelse. De fleste ordensforstyrrelsene har vært i Haugesund, men det har også vært hendelser på Karmøy og på Stord.

22.40: Tre personer ble truet med en pistol lignende gjenstand i Strandgata i haugesund. Ingen ble skadet. Mulig gjerningsperson forsvant fra stedet. Politiet bevæpnet seg på oppdraget og gjennomførte søk etter vedkommende gjerningsmann i område, uten resultat. De fornærmede blir avhørt og politiet oppretter sak.

23.55: Like før midnatt fikk politiet melding om at en kvinne i 20-årene hadde hoppet i Smedasundet. Flere personer samlet seg for å se på svømmeturen. En politimann måtte hoppe i vannet for å få henne på land. Jenta var sterkt beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Kvinnen ble tatt hånd om av helsepersonell. Hun var da kraftig nedkjølt.

02.05: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund på grunn av en ordensforstyrrelse og en beruselse.

02.30: En mann i 20-årene ble bortvist fra et utested på Stord frem til lørdag morgen. Han ble bortvist grunnet en ordensforstyrrelse og beruselse.

03.40: En mann i slutten av tenårene ble bortvist fra sentrum av Haugesund grunnet ordensforstyrrelse og beruselse.

03.58: En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av en ordensforstyrrelse og beruselse.

Flere nyheter: