Menu
Arkivbilde: Ole Edvin Tangen / NTB

Slik ble natten

Salgsmål i Vangen, mistenkelig mann i smug, bortvising i sentrum og engangsgrill som startet brann.

Av Egil M Solberg | 05.05.2024 07:23:55

Politilogg: Det har vært en natt uten alvorlige endelser og publikum har for det meste oppført seg fint, kan vaktsjef Håkon Tornes ved Haugesund politistasjon fortelle søndag morgen.

Engangsgrill forårsaket containerbrann på Stord

En engangsgrill er trolig årsaken til en brann i en container ved Rommetveit på Stord lørdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Irene Ragnhildstveit ved Sørvest politidistrikt. Det var ved 20.40-tiden at meldingen kom inn. Brannen ble raskt slukket og politiet oppretter sak.

Slagsmål i Vangen

Ved halv 12-tiden natt til søndag fikk politiet melding om et slagsmål og ansamling av ungdommer i Vangen. Flere av de oppmøtte skal ha vært mindreårige. Da politiet ankom, hadde de involverte i slagsmålet forsvunnet, men politiet ble igjen på stedet en tid for å forebygge. Tornes opplyser at det er lite de vet om omstendighetene rundt slagsmålet.

Bortvisning fra sentrum

Det ble en bortvising fra sentrum av Haugesund ved 03.30-tiden i natt. En mann i 40 års alderen var da til sjenanse for omgivelsene. Mannen fulgte pålegget uten noe mer polemikk.

Mistenkelig mann i smug

Ved 05.30-tiden ble en mann funnet i et smug i Haugesund. Mannen var ruset og oppførte seg rart, opplyser Tornes. Han ble vurdert å være i en tilstand hvor han ikke kunne ta vare på seg selv. Det viste seg å være en mann i slutten av 20-årene som dermed fikk overnatte med tilsyn i drukkenskapsarresten.

Flere nyheter: