Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten

Brann i grillhytte, kokain på utested, til legevakten etter slagsmål, jente anmeldt med falsk legitimasjon, bygdemann funnet overstadig beruset, bråk på Fiskeridagene og overstadig på Karmsund bro.

Av Egil M Solberg | 07.08.2022 06:38:29

Politiloggen: Det har vært en forholdsvis stille og rolig natt i forhold til en vanlig natt til søndag. Det opplyser vaktsjef Krister Hole ved Haugesund politistasjon søndag morgen.

Overstadig beruset dame

En dame i 50-årene ble lagt til tørk i drukkenskapsarresten i Haugesund lørdag ettermiddag. Hun var overstadig beruset og fikk husrom etter en sjekk på legevakten.

Overstadig på Karmsund bro

Politiet ble sendt til Karmsund bro ved 21-tiden lørdag kveld. Da lå en overstadig beruset mann og prøvde å krype hjemover. Han ble plukket opp og kjørt hjem.

Bråk på Fiskeridagane

Det har for det meste vært ro og orden under Fiskeridagene på Åkra, men i natt måtte politiet bistå da en mann i 40-årene utagerte. Han ble tilsnakket og bortvist av en politipatrulje etter en ordensforstyrrelse.

Anmeldt for å låne bort legitimasjonen

En 25 år gammel jente lånte bort legitimasjonen sin til en yngre jente i natt. Vaktene på utestedet avslørte dette og kontaktet politiet. Jenta som brukte legitimasjonen forsvant, men hun som lånte denne ut ble konfrontert av politiet. Hun blir anmeldt for å låne bort legitimasjonen.

Sniffet kokain på utested

Ved 01.30-tiden i natt ble politiet kontaktet av vakter ved et utested. Der var det noen gutter som drevet med narkotika. To mann hadde da brukt et hvitt pulver, men var ikke i besittelse av dette. De er anmeldt for bruk av dette som formentlig var kokain. Det er snakk om to lokale gutter i midten av 20-årene.

Til legevakten etter slagsmål

Klokken 01.34 ble det meldt om slagsmål mellom to karer i 20-årene på Risøy. Den ene mannen hadde fått seg en på tygga og måtte sy noen sting på legevakt. Den aktive part anmeldelses for kroppskrenkelse.

Funnet overstadig beruset

En overstadig beruset tysværbu måtte hentes av ambulanse i Haugesund og fraktet til pumping på sykehuset klokken 03 i natt. Mannen som er i 30-årene ble funnet på Indre kai.

Grillhytte nedbrent

Nødetatene rykket ved 05.30-tiden søndag morgen ut etter meldinger om brann i en grillhytte på Røyksund. Det var da fare for spredning til et hus like ved. Hytta var overtent da nødetatene nådde frem og det ble igangsatt slokking. Brannvesenet hadde slokket ilden ved 06-tiden og hadde full kontroll. Grillhytte er totalskadet. I tillegg ble det brannskader på et gjerde like ved hytta.

Flere nyheter: