Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Slik ble natten

Kraftig røykutvikling fra container, trailer utenfor veien, aggressiv i sentrum, etterkom ikke pålegg og ufin oppførsel. Dette er overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 18.01.2020 06:30:42

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt for politiet. Det har likevel vært nok å henge fingrene i fredag kveld og natt til lørdag.

Ufin oppførsel

Ved 01-tiden i natt ble en mann i begynnelsen av 30-årene bortvist fra Leirvik sentrum. Han hadde oppført seg ufin mot andre da han av en politipatrulje ble sendt hjem. Mannen var ikke overraskende i beruset tilstand.

Etterkom ikke pålegg

Ved 01.30-tiden ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum av Haugesund på grunn av ufin oppførsel. Han var også i beruset tilstand. Vedkommende etterkom ikke pålegget og ble dermed innbrakt drukkenskapsarresten og anmeldt.

Aggressiv i sentrum

Klokken 01.13 i natt ble en mann i 50-årene bortvist fra sentrum av Haugesund på grunn av aggressiv og ufin oppførsel. Han var også beruset. Denne mannen fulgte pålegget og ble dermed ikke anmeldt.

Trailer utenfor veien

En trailer kjørte av veien i Etne fredag kveld. Sør-Vest politi opplyser at det ikke var personskade. Utforkjøringen skjedde på E134 ved Steinshagen, noen kilometer øst for Etne. Ulykken skapte en del trafikale utfordringer. Bilberging ble gjennomført like i etterkant, melder Grannar.

Kraftig røykutvikling fra container

Brannvesenet rykket ut til brann i en søppelcontainer i Spannavegen i Haugesund fredag kveld. Det ble meldt om kraftig røykutvikling fra stedet. Brannvesenet var raskt på stedet og fikk igangsatt slukking. Skadene ble begrenset til containeren. Politiet har opprettet sak og etterlyser tips i saken.

Flere nyheter: