powergym
Menu
Politiet natt

Slik ble natten

Knivstikking i Haugesund, tyv tatt ved politistasjonen, fartskontroller og parkeringsgebyrer. Les mer on nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 05.03.2016 07:01:12

74 km/t i 50-sonen
Fem bilførere ble bøtelagt da det ble avholdt fartskontroll i 50-sonen på E 134 i Ølen fredag. Høyeste hastighet ble målt til 74 km/t. Det ble også utferdiget fire forelegg for mobilbruk.

Mobil-gebyr i Vindafjord
To bilførere ble bøtelagt for bruk av håndholdt mobiltelefon under en trafikkontroll på E 134 ved Liahaia fredag.

15 parkeringsgebyr
Politiet skrev ut 15 parkeringsgebyrer på Indre kai i Haugesund fredag kveld. Sjekk skiltingen på stedet før du parkerer, er oppfordringen fra operasjonslederen på politihuset.

Knivstukket og banket opp
Flere gjerningsmenn har banket opp og knivstukket en mann i 30-årene i natt. Mannen ble stukket med kniv i ryggen. Hendelsen skjedde i et boligområde i Haugesund. Mannen ble ifølge politiet ikke livstruende skadet. Tre menn ble arrestert mistenkt for kroppsskade og knivstikking. De vil bli avhørt lørdag.

Tyv på ferde ved politihuset
En sterkt beruset mann ble funnet mens han rotet rundt i noen hager etter verdisaker i natt. Mannen ble funnet i nærheten av politihuset. Han ble tatt med til overnatting i drukkenskapsarresten.

Bråkmaker på byen
En politipatrulje ble tilkalt av vaktene ved flere utesteder i Haugesund ved 02.20-tiden i natt. De hadde problemer med en kranglete mann i slutten av 20-årene. Han ble pålagt å forlate sentrum, noe han nektet. Dermed endte han inn i drukkenskapsarresten og ble anmeldt – igjen. Det er ikke første gang denne mannen nekter å etterkomme pålegg, ifølge politiet.