powergym
Menu
Politi

Slik ble natten

Bålbrenning ute av kontroll, mann kjørte i narkorus, vold og narkotika i Haugesund og dame ramlet i vannet fra Indre kai. Dette var noen av hendelsene politiet måtte ta seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 27.02.2016 10:14:44

Bålbrenning ute av kontroll
Brannvesenet måtte rykke ut for å slokke brann i lyng og gress på Bokn fredag kveld etter at ilden fra et bål kom ut av kontroll. Brannen og bålet ble nedbrent under kontrollerte former og et område på ti ganger ti meter ble avsvidd. Saken er anmeldt.

Kjørte i narkorus
En mann i 20-årene ble i natt pågrepet mistenkt for bilkjøring i narkorus. Det var ved midnatt at mannen ble stanset av en politipatrulje. Mannen ble fremstilt for en blodprøve på legevakten. Saken er anmeldt.

Narkotika etter vold
En 19 år gammel mann ble pågrepet etter en voldsepisode i Haugesund ved 01.30-tiden i natt. Politiet fattet da mistanke til at mannen var ruset på narkotika og foretok ransaking hjemme hos han. Her ble det funnet narkotika. Mannen ble anmeldt både for ordensforstyrrelse og oppbevaring av narkotika. Han ble også innsatt i arrest for natten.

Dame på svøm på Indre kai
En beruset 52 år gammel dame ramlet i vannet fra Indre kai i Haugesund ved 02.15-tiden i natt. Politiet bisto med å få damen opp av vannet. Hun ble overlatt til en ambulanse for opptining.