Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten

Uanstendig oppførsel i Vikedal, gikk til angrep på vektere på kaien i Haugesund, bråk ved Bytunet og førerkortbeslag på Stord.

Av Egil M Solberg | 22.07.2023 06:41:59

Politilogg: I Haugesund sentrum opplevde politiet en hektisk natt med flere forstyrrende hendelser.

Satte seg opp mot vektere

En mann i 30-årene ble innbrakt til politihuset etter å ha skapt problemer for sikkerhetspersonell på Indre Kai rundt klokken 01.10. Til tross for gjentatte oppfordringer, nektet han å gi opp personopplysninger og forlate området, hvorpå politiet ble nødt til å gripe inn.

Ruskjøring uten førerkort

En mann i begynnelsen av 40-årene ble anmeldt for ruskjøring og kjøring uten gyldig førerkort ved 01.30-tiden i natt. En politipatruljen stanset kjøringen i området Sagvåg. Han ble kjørt til legevakten for blodprøvetaking.

Bråk ved Bytunet #1

Ved Bytunet ble nattens ro brutt av flere sammenstøt. Omkring klokken 03.10 måtte politiet bortvise to menn, i alderen 20 og 50 år, fra sentrum etter uroligheter.

Bråk ved Bytunet #2

Mindre enn en time senere var politiet tilbake på stedet etter nok en forstyrrelse, denne gang involverende to andre menn i 20- og 30-årene. Begge ble beordret til å holde seg borte fra sentrum til lørdag morgen.

Uanstendig oppførsel i Vikedal

I Vikedal rapporterte politiet om mindre problemer under en festival. Selv om noen berusede unge forsøkte å snike seg inn uten billett, ble hovedsakelig arrangementet holdt uten større hendelser. En voksen ble imidlertid bedt om å forlate området på grunn av uanstendig oppførsel.

Flere nyheter: