Menu

Slik ble natten

Det har i natt vært en rekke klager på bråk og høy musikk fra private adresser på Haugalandet.

Av Egil M Solberg | 21.08.2021 07:15:31

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt for politiet natt til lørdag uten de helt store hendelsene. Patruljene har likevel hatt litt å henge fingrene i. Det kan vaktsjef Evy Fjeldheim ved Haugesund politistasjon opplyse.

Promillekjøring

En mann i midten av 40-årene er anmeldt mistenkt for promillekjøring i sentrum av Haugesund i natt. Det var ved halv 2-tiden at politiet fikk melding om forholdet. Mistenkte ble tatt med til legevakten for de nødvendige prøver og sake er opprettet.

Slagsmål på Hasseløy

Ved 04.20-tiden kom det inn melding til politiet om et slagsmål på Hasseløy. Det skulle da bli utført vold mellom to menn på en adresse. Da en politipatrulje nådde frem, ble det opplyst at det hadde vært noe krangling og knuffing, men ingen ønsket å anmelde noe. Den ene mannen ble bortvist.

Fyrverkeri skapte brann i søppel

Ved 21.30-tiden fredag kveld rykket brannvesenet ut til Hanne Kroghs veg i Haugesund. Der var det brann i en søppelcontainer. Da politiet kom var det mye røyk, men ingen ild. Vitner på stedet kunne opplyse at de hadde sett flammer tidligere. Undersøkelser på stedet gjør at politiet mistenker lek med fyrverkeri som årsaken til brannen. Det er opprettet sak på forholdet.

Flere nyheter: