Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Søndag morgen satt to unge menn i drukkenskapsarrest. Den ene utagerte på et hotell i Haugesund. Den andre oppførtes seg dårlig ved et utested på Indre kai.

Av Egil M Solberg | 19.03.2023 08:19:24

Politilogg: Natten forløp uten de mer alvorlige hendelsene, men ikke uten hendelser og oppdrag for politipatruljene.

– To menn ble overnattingsgjester i drukkenskapsarresten, og den ene ble løslatt tidlig søndag morgen, forteller vaktsjef Svein Erik Boge ved Haugesund politistasjon.

Hentet overstadig beruset kvinne på bussholdeplass

Ved 18.30-tiden kom det inn melding om at en overstadig beruset kvinne befant seg på bussterminalen på Norheim. En politipatrulje tok kvinnen med seg til sjekk hos legevakten før hun fikk sove ut i drukkenskapsarresten.

Bråk på hotell i Haugesund

En gjest på et hotell i Haugesund utagerte litt senere på kvelden. Det viste seg å være en kjenning av politiet, en mann i begynnelsen av 30-årene. Mannen skal ha vært i klammeri med en kvinne og fremsatte skjellsord og trusler overfor politifolkene. Han ble dermed overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Utagerte på utested

En mann i slutten av 20-årene oppførte seg dårlig ved 01.30-tiden i natt. Han var til sjenanse for andre på et utested i Haugesund. Han var lite samarbeidsvillig også for politiet og ble dermed innsatt i arresten.

Flere bortvisninger

Det har gjennom natten forøvrig vært en rekke bortvisninger, uten at dette har ført til anmeldelser. Pålegg er fulgt uten videre problemstillinger for politiet.

– Jeg kan heller ikke se at det i natt har vært klager på høy musikk eller bøtelegging for urinering. Det har vært en relativt rolig natt, konkluderer vaktsjef Boge.

Flere nyheter: