Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Nektet å forlate sentrum, tatt med narkotika, kjærlighetskrangel, bråk på utested og generelt mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 28.05.2023 07:25:21

Politilogg: Som vanlig ble det en hel del oppdrag for politiet natt til søndag. Det er unge menn i 20-årene som har dominert i de forskjellige oppdragene.

Ved midnatt ble en mann i 20-årene bortvist fra Indre kai i Haugesund. Han hadde da stått for en ordensforstyrrelse på et utested. Problemet var bare at mannen nektet å følge politiets anmodning om å forlate sentrum. Han ble dermed anmeldt og satt i drukkenskapsarrest for natten.

Litt før klokken 01 i natt oppsto det et slagsmål på Indre kai. Det endte med at en annen mann i 20-årene ble bortvist.

Omtrent samtidig ble det meldt om en ordensforstyrrelse i Kopervik, der en mann og en kvinne i 20-årene kranglet.

Noen minutter senere ble en patrulje på Karmøy sendt til et utested i Skudeneshavn. Der var flere personer involvert i en ordensforstyrrelse, men da politiet kom frem, hadde de alle forlatt stedet.

Senere på natten påtraff politiet noen gutter i 20-årene i Haugesund. Den ene var da i besittelse av noe narkotika. Vedkommende ble avhørt på stedet og anmeldt.

Det samme skjedde igjen litt før klokken 03 i natt. en mann i 20-årene ble igjen anmeldt for besittelse av narkotika i Haugesund sentrum.

Flere nyheter: