Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten

Høy musikk fra russebuss ved Amanda, bil kjørte i fjellveggen i Grinde, brannmelding etter matlaging i Haugesund og en rekke ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 05.03.2023 10:39:02

Politilogg: Det har vært en natt med en rekke oppdrag for politipatruljene på Haugalandet. Slik oppsummerer operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt søndag morgen.

Høy musikk fra russebuss

Det ble lørdag kveld klager på høy musikk fra en russebuss som sto ved Amanda Storsenter. Flere grupperinger med russ var samlet på stedet. De ble pålagt nattero.

Kjørte i fjellveggen

Ved 01.20-tiden ble nødetatene sendt til Grinde etter meldinger om at en bil hadde kjørt inn i en fjellvegg. Det var store skader på kjøretøyet og fører ble sett løpende fra stedet. Politiet kom etterhvert i kontakt med en ung mannlig fører. Han ble kjørt til Haugesund sykehus for en sjekk, men var ikke alvorlig skadet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Dårlig oppførsel

En mann i slutten av 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum like før klokken 02 i natt. Han oppførte seg dårlig.

Satt i arrest etter ordensforstyrrelse

En beruset mann i 40-årene fikk også pålegg om å fjerne seg. Det gjorde han ikke og ble dermed gjest i drukkenskapsarresten. Dermed ble han også anmeldt og kan vente seg et forelegg i størrelsen 10.000 kroner.

Brannmelding i sentrum

Like før klokken 05 søndag morgen, fikk politiet melding om røyk fra en bolig i Haugesund sentrum. Nødetatene rykket ut til stedet. Ved ankomst ble det meldt om mye røyk i boligen, som stammet fra matlagingen. To personer ble evakuert fra boligen og brannvesenet fikk bistått med sikring og utlufting. Beboer var en mann i 40-årene. Han er avhørt om hendelsen og politiet oppretter sak.

Promillekjøring på Karmøy

Ved 08-tiden søndag morgen ble en bilfører stanset i Vestre Karmøyveg. Bilfører blåste til over lovlig verdi og ble tatt med til legevakten for en blodprøve. Førerkortet til vedkommende ble beslaglagt og fører anmeldt.

Flere nyheter: