Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Akutt forurensning, Beruset mann i boxershorts, Kvinne sovnet i gata, Bråk ved stengetid, Påtruffet etter bortvisning og Haukelivegen åpnet etter trafikkuhell.

Av Egil M Solberg | 19.05.2024 06:27:49

Politilogg: Det har i natt vært en rekke ordensforstyrrelser, men det har ikke vært alvorlige hendelser med personskade. Foruten typiske oppdrag med klager på høy musikk og feststøy, hadde operasjonsleder hos politiet følgende saker å fortelle om fra natten:

Akutt forurensning

Ved 23.30-tiden lørdag kveld kom det melding om akutt forurensing i Valvatnavågen på Stord. Mannskaper fra Leirvik brannstasjon rykker ut.

Beruset mann i boxershorts

Klokken 19 ble politiet kalt til et nabolag i Haugesund etter meldinger om en beruset mann som løp rundt i bare boxershorts. Han ble pågrepet og satt i arrest for å opprettholde ro og orden.

Kvinne funnet sovende i veien

Senere på kvelden fant politiet en kvinne sovende på en gate i sentrum. Hun ble kjørt hjem av politiet, som oppdaget at hun bodde like i nærheten av stedet hvor hun hadde lagt seg til å sove.

Mann i 50-årene bråket ved stengingstid

Klokken 03.30, ved stengingstid på byen, oppsto en hendelse hvor en mann i 50-årene begynte å yppe til bråk. Han var beruset og kverulerende, og endte opp med å tilbringe natten i arresten.

Påtruffet etter bortvisning

Ved 03.25-tiden påtraff en politipatrulje en mann i 40-årene som tidligere på natten var blitt bortvist fra Haugesund sentrum. Mannen ble denne gang kjørt i arrest og anmeldes for brudd på politiets pålegg.

Haukelivegen åpnet etter trafikkuhell

Et vogntog kjørte ut av veien og kollidert med et autovern i 17.20-tiden lørdag. Sjåføren var ikke alvorlig skadet, men E134 Haukelivegen ble stengt etter hendelsen og det ble satt opp omkjøring via Skånevik. Trafikken kunne ved 04.40-tiden i natt igjen dirigeres forbi på stedet.

Flere nyheter: