Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Slik ble natten

Det har vært mange ordensforstyrrelser natt til 17. mai.

Av Egil M Solberg | 17.05.2024 06:32:51

Politilogg: Det har vært en natt med en rekke hendelser hvor politiet har måtte gripe inn.

Ufordragelig oppførsel og bortvisning

En ung person brukte vold etter en samtale med en annen person i Haraldsvang i natt. Politiet ankom stedet, og personen ble bortvist for ufordragelig oppførsel.

Blind vold i Vangen

Klokken 01:15 ble en gutt i tenårene utsatt for blind vold i Vangen-område. Han fikk slått ut en tann, og politiet opprettet sak for kroppsskade.

Voldshendelse blant ungdom

Senere på natten oppsto en voldshendelse involverende flere unge gutter. En gutt i slutten av tenårene blandet seg inn i en hendelse mellom en gutt og en jente, noe som resulterte i vold og en politianmeldelse.

Ungdomsfester i Asalvik og Kvalsvik

En fest i Asalvik medførte ordensproblemer i 22:30-tiden. 50 berusede ungdommer var der samlet. Politiet rykket ut, dempet musikken, og ungdommene forlot stedet.

Det var også en stor ansamling i Kvalsvik. Rundt klokken 23:00 ble det meldt om 200 ungdommer som badet og festet på stedet. Til tross for mye støy gikk det rolig for seg uten hendelser.

Uroligheter i Kopervik og Haugesund sentrum

Det ble meldt om en ordensforstyrrelse i Kopervik klokken 23:30. Der skapte en mann i 20-årene i rullestol trafikkproblemer. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter flere meldinger om hans oppførsel.

I Haugesund ble det meldt om slåsskamp på et serveringssted. Politiet rykket ut, men ingen ønsket å anmeld noen. En involvert mann ble bortvist.

Trafikkulykke på E39 – til sykehus med luftambulanse

En trafikkulykke nær Stordabrua førte til at føreren av et vogntog ble fraktet med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus.

LES MER…

Flere nyheter: