Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten

Hissig mann i Haugesund, falsk legitimasjon, overstadig på Indre kai, bortviste ungdommer etter tilløp til slagsmål, beruset mann gikk på feil hus og falsk brannalarm i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 13.11.2022 08:34:25

Politilogg: Vaktsjef Knut Gjerde ved Haugesund politistasjon kunne ved 08-tiden søndag morgen gi oss noen detaljer fra oppdragene i natt.

Hissig mann i Haugesund

22.00: Da kom det melding om en ordensforstyrrelse øst for sentrum av Haugesund. Det var en mann i begynnelsen av 50-årene som var beruset og hissig. Patruljen fikk snakket han ned og roet gemyttene. Det ble ingen sak av dette.

Falsk legitimasjon

00.30: En mann i slutten av tenårene ble tatt med falsk legitimasjon. En politipatrulje var på stedet og fikk opprettet sak.

Overstadig på Indre kai

02.30: En mann i midten av 40-årene var godt beruset på Indre kai. Han ble tatt med i drukkenskapsarresten for omsorg. Først ble han rutinemessig sjekket på legevakten før han fikk overnatte i drukkenskapsarresten med tilsyn hver halvtime. Før han sovent fremsatte han imidlertid grove trusler overfor tjenestemennene. Dette ble han anmeldt for.

Bortviste ungdommer etter slagsmål

02.30: Flere ungdommer menn i slutten av tenårene var involvert i tilløp til slagsmål på Indre kai. De var alle hissige og utagerende. En politipatrulje avbrøt opptrinnet og bortviste dem alle fra sentrum for resten av natten.

Beruset mann gikk på feil hus

05.05: En melding kommer inn fra området Bleikemyr der en mann i begynnelsen av 50-årene forsøker å ta seg inn i et hus. Det viser seg ved politiets ankomst at mannen var sterkt beruset og ikke i stand til å finne hjem. Han ble også satt i drukkenskapsarresten.

Falsk brannalarm i Haugesund

07.35: Det ble meldt om bygningsbrann i Egils veg i Haugesund. Det viste seg raskt ikke å være noe brann. Mannskap fra Haugesund stasjon rykker ut sammen med politiet som undersøker videre.

Flere nyheter: