Johan-Olav Botn var nest best på IBU-cupsprinten på Sjusjøen onsdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Skiskyting: Tre norske pallplasser på Sjusjøen

Norge vant ingen av onsdagens sprintrenn i IBU-cupen på Sjusjøen, men fikk tre skiskyttere på podiet.

Av NTB | 13.12.2023 17:30:25

Sport: Johan-Olav Botn så seieren glippe med to bomskudd på siste skyting. Han gikk inn til dagens nest beste tid og ble slått med 16,8 sekunder av tyskeren Simon Kaiser.

Den siste pallplassen tok Mats Øverby. Han måtte ut i én strafferunde tidlig i rennet.

Kvinneklassen ble vunnet av franske Oceane Michelson etter feilfri skyting. Gro Randby gikk inn til 3.-plassen med ett bomskudd på veien. Hun var 17,6 sekunder bak vinnertiden.

Stina Nilsson startet sesongen i verdenscupen, men svake resultater i åpningshelgen i Östersund tok henne ut av det svenske laget. Den tidligere langrennsstjernen må bruke IBU-cupen til å finne formen.

Onsdag ble hun nummer sju og slått med 35,2 sekunder på Sjusjøen. Hun bommet én gang på både liggende og stående skyting.