Menu
Tidligere konsernsjef i Haugaland Kraft, Olav Linga, er engasjert av Avaldsnes Toppfotball. FOTO: Haakon Nordvik / Haugaland Kraft

Skal snu økonomien i Avaldsnes

Avaldsnes Toppfotball hadde et underskudd på nesten to millioner kroner i fjor. Nå skal et nytt styre jobbe for å styrke økonomien.

Av Egil M Solberg | 15.03.2023 17:49:51

Fotball: Tirsdag gjennomførte Avaldsnes toppfotball sitt tredje ordinære årsmøte, skriver Haugesunds avis.

Der ble det klart at nye krefter er på plass. Tidligere konserndirektør i Haugaland Kraft, Olav Linga, er ny nestleder. Tidligere Karmøy-ordfører Aase Simonsen ble også valgt inn i styret, skriver avisa.

Leder: Kjersti Jakobsen
Nestleder: Olav Linga (ny)
Styremedlem :Bengt Haugland
Styremedlem: Magnhild Kalstø
Styremedlem: Hugo Wee (ny)
Styremedlem: Heidi Nymann (ny)
Styremedlem: Aase Simonsen (ny)
Ove Arnesen er varamedlem til styret.

Linga sier til Avaldsnes Toppfotballs egne nettsider at det ikke bør være forskjell på muligheter for jenter og gutter innen fotballen.

– Det skal ikke være, og det er ingen grunn til å være forskjell på det tilbudet som gis til gutter og jenter innen fotball. Avaldsnes har vært, og er en av pionerklubbene for utviklingen av damefotball i Norge. Fra sidelinjen, som konsernsjef i Haugaland Kraft og sponsor, har jeg fulgt denne utviklingen over flere år. De store klubbene internasjonalt og i Norge satser nå for fullt på toppfotball for damer. Men det er fortsatt en lang vei å gå. Dette er mitt utgangspunkt for at jeg nå går inn i styret i Avaldsnes Toppfotball. Jeg vil være med å påvirke og utvikle dette arbeidet videre, sier han.

Flere nyheter: