Menu
Helsepersonell og politi rykket ut etter at en mann ble funnet med blødende skader i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Mannen døde av skadene, og en kvinne er siktet for drap. Foto: Lise Åserud / NTB

Skadd mann på Grünerløkka i Oslo døde – kvinne siktet for drap

En mann i 20-årene er død etter å ha blitt påført skader i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. En kvinne i 30-årene er siktet for drap, opplyser politiet.

Av NTB | 21.05.2023 18:58:48

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet ble varslet om hendelsen klokken 17.30 søndag. De første opplysningene gikk ut på at mannen var funnet med blødende skader og fikk legebehandling på stedet.

En kvinne i 30-årene befant seg også i leiligheten da nødetatene ankom adressen på Grünerløkka.

– Mannen i midten av 20-årene er dessverre bekreftet død. Kvinnen i 30-årene som var på stedet, er pågrepet. Vi jobber med å komme i kontakt med eventuelle vitner og kan derfor ikke gå ut med hvilken type skader avdøde har, opplyser operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt.

Kvinnen er siktet for drap, opplyser krimleder Kjersti Myhre til VG.

– Politiet kom til leiligheten og fant der en mann som var alvorlig skadd, og en kvinne vi mener har tilknytning til hendelsen. Hun blir pågrepet på stedet, sier politiets innsatsleder Svend Bjelland til NTB.

Til NRK sier Bjelland at det er en form for relasjon mellom de to.

Flere nyheter: