Menu
Gabriel Jesus har plukket opp en ny skade i kneet. Foto: Ahsley Landis / AP / NTB

Skadd Jesus mister trolig Premier League-starten

Gabriel Jesus har skadet kneet igjen og blir mest sannsynlig ute av spill i et noen uker, ifølge Arsenal-manager Mikel Arteta.

Av NTB | 02.08.2023 23:03:24

Sport: – Han har hatt noe ubehag i kneet som har forårsaket noen problemer, og de måtte gå inn og løse det. Det er ikke noe stort, men han vil være ute i noen uker, tror jeg, sa Arteta til pressen onsdag kveld.

Han møtte journalistene etter 1-1-kampen mot Monaco i den siste testen før søndagens Community Shield-kamp mot Manchester City. Etter det venter første Premier League-kamp mot Nottingham Forest 12. august. Det kan bli uten brasilianske Jesus.

– Det er en stor smell, fordi vi hadde ham tilbake på sitt beste. Spesielt med måten han spilte mot Barcelona på. Han var i god form, og vi har mistet ham, sa Arteta.

Arsenal-sjefen opplyste at skaden er relatert til den forrige skaden og operasjonen han hadde i kneet. Jesus mistet tolv kamper etter VM sist sesong.

Martin Ødegaard spilte den siste snaue halvtimen av kampen mot Monaco. Kampen mot det franske laget ble avgjort på straffespark, og Arsenal vant 5-4. Kaptein Ødegaard scoret på det første straffesparket.

(©NTB)