Menu
Det brøt ut voldelige opptøyer i forbindelse med en regimelojal eritreisk festival på Järvafältet i Stockholm torsdag. Foto: Magnus Lejhall /TT / NTB

Sju personer til sykehus etter opptøyer på festival i Stockholm

Sju personer er sendt til sykehus etter opptøyer i forbindelse med en regimelojal eritreisk festival på Järvafältet i Stockholm torsdag.

Av NTB | 03.08.2023 17:53:03

Medisin og helse: Fire personer er alvorlig skadd og blir behandlet på sykehus. Ytterligere tre personer er fraktet til sykehus, men disse skal være lettere skadd, skriver Region Stockholm i en pressemelding, ifølge Aftonbladet.

Torsdag ettermiddag brøt det ut voldelige opptøyer i forbindelse med en regimelojal eritreisk festival på Järvafältet i Stockholm. Politiet rykket ut til stedet med store ressurser, og en motorvei og kollektivtrafikk ble midlertidig stengt.

Avdelingen for regional spesialhelsetjeneste i Stockholm har gått i krisestabsmodus som følge av protestene, heter det i pressemeldingen.

– Det er en komplisert og omfattende innsats. Det er mange mennesker i bevegelse på stedet, og den totale skadesituasjonen er fortsatt uavklart, sier overlege Patrik Söderberg.

(©NTB)

Flere nyheter: