Menu
Stefan Strandberg i heftig diskusjon med Leo Østigård etter 1-1-kampen i Georgia. Sander Berge er tilhører. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sint Strandberg etter kampen – ville ikke si hvorfor

Stefan Strandberg var i heftig meningsutveksling med stoppermakker Leo Østigård etter 1-1-kampen i Georgia. De ville ikke si om hva.

Av NTB | 29.03.2023 07:24:08

Sport: Ingen av stopperne gjorde en god figur ved Georgias utligningsmål, men de insisterte på at det ikke var den situasjonen som ble diskutert.

– Det er noe som blir mellom ham og meg. Det var ikke noe personlig, sa Strandberg til NRK.

– Det var ikke om den situasjonen. Det var noe helt annet. Hva det var trenger jeg ikke å si, sa Østigård.

Mens georgierne jublet foran fansen for 1-1, var de norske svært skuffet. Strandberg virket mest sint, og før han gikk av banen var han også i en het diskusjon med trenerassistent Kent Bergersen.

Situasjonen som førte til baklengsmålet hadde han derimot noe å si om. Et langt oppspill ble stusset videre, og Strandberg ble fraløpt av målscoreren.

– Det gikk galt først da Leo gikk i duellen. Hvis Leo satser alt på å vinne den så må han også vinne den. Ellers må han heller stå bak. Georgieren fikk et perfekt førstetouch og var gjennom. Det skal ikke skje på det nivået her, sa landslagssjefen.

– Jeg fulgte mannen min og prøvde å være tett i duellen. Så var han heldig. Jeg vet ikke om han toucher ballen, men den spretter over, og det skal ikke skje. Det er for dårlig, sa han.

– Leo ble litt het, og så kom georgieren på blindsiden og fikk et perfekt touch. Det er sikkert mye både jeg og Leo kunne gjort bedre der, sa Strandberg til VG.

Hadde Norge hatt normal uttelling på egne sjanser, ville baklengsmålet bare blitt en parentes, men i stedet bidro det til at Norge er fem poeng bak Skottland når skottene kommer til Ullevaal i juni. Det er en kamp Norge må vinne.

Ståle Solbakken sa da han kom til pressesonen at han ikke hadde fått med seg uenigheten mellom stopperne.

Østigård fortalte også gjerne om sine vurderinger i situasjonen.

(©NTB)

Flere nyheter: