Menu
En kvinne i 20-årene ble lørdag funnet død i en bolig i Stjørdal. Ektemannen er siktet for drap. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Siktet mann knytter seg til drap i Stjørdal

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept sin kone i Stjørdal sentrum lørdag 26. august, har i avhør knyttet seg til handlingen, opplyser politiet.

Av NTB | 01.09.2023 11:04:26

Kriminalitet og rettsvesen: – Mannen har avgitt forklaring om hva som skjedde før, under og etter handlingen. I forklaringen knytter han seg til drapshandlingen, sier påtaleansvarlig i saken, politiadvokat Thomas Berg, i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Mandag denne uka ble mannen varetektsfengslet i fire uker, og politiet gjennomførte nytt avhør med ham torsdag. Det er foreløpig uklart hvordan den siktede mannen stiller seg til spørsmål om straffskyld.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at kvinnen i 20-årene trolig døde av skader etter å ha blitt stukket med kniv.

– Politiets hovedteori er at den siktede mannen stakk kvinnen med kniv og påførte henne dødelige skader, sier Berg.

Politiet opplyser at de har avhørt ekteparets omgangskrets og andre relevante personer. I tillegg har de gjennomført omfattende kriminaltekniske undersøkelser, foretatt rundspørring i nærområdet og gjennomgått elektroniske enheter.

– Selv om den siktede knytter seg til handlingen, gjenstår det fortsatt mange etterforskningsskritt. Det er viktig å få verifisert den siktedes forklaring og kartlegge hendelsen på best mulig måte, fortsetter Berg.

Flere nyheter: