Menu
Politiet og etterforskere på stedet der en person ble funnet livløs og senere erklært død i Bergen Sentrum. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Siktelsen mot nok en person utvidet etter funn av død mann i Bergen

En mann i 20-årene og en gutt i tenårene er siktet for å ha hensatt avdøde i hjelpeløs tilstand. Onsdag skal fremstilles mannen i 20-årene for fengsling.

Av NTB | 22.11.2023 11:00:06

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi vil ha ham fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud på grunn av bevisforspillelsesfaren, sier politiadvokat Eli Andrea Skaar til BA.

En mann i slutten av tenårene ble funnet død i en bygård på Nygård i Bergen mandag formiddag. Det er ingen mistanke om drap, men en video av den avdøde mannen skal ha blitt lagt ut på Instagram.

En mann og kvinne i 20-årene og en gutt i tenårene ble siktet for å spre krenkende innhold etter at en video av den avdøde ble spredt i sosiale medier.

Tirsdag ble siktelsen mot mannen i 20-årene utvidet til å omfatte å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, og onsdag opplyser politiet til BA at gutten i tenårene nå også er siktet for dette.

Skaar sier grunnen til at siktelsen er utvidet mot de to, er fordi de var sammen med den avdøde da han var i live.

(©NTB)

Flere nyheter: