Menu
Politiet friga tirsdag bilde fra overvåkingskamera som viser personen som skal ha løsnet skudd i en restaurant i Nydalen i Oslo mandag kveld. Foto: Overvåkingskamera / NTB

Siktede etter Nydalen-skyting varetektsfengsles i fire uker

Mannen i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk etter at det ble skutt på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo, varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.

Av NTB | 28.01.2023 17:24:57

Kriminalitet og rettsvesen: Den siktede er samtidig underlagt full isolasjon i to uker. Han gis ikke adgang til aviser og kringkasting som sender nyheter, kommer det fram i kjennelsen fra Oslo tingrett.

Det var VG som omtalte saken først

– Kjennelsen vil bli gjennomgått og anke vurdert, opplyser mannens advokat Vidar Lind Iversen til NTB lørdag kveld.

Den siktede ønsket ikke å forklare seg for retten i fengslingsmøtet lørdag ettermiddag. Han har heller ikke forklart seg for politiet. I forbindelse med pågripelsen av mannen i 30-årene fredag, uttalte Lind Iversen at hans klient nekter straffskyld i saken.

Det var mandag kveld at en mann avfyrte skudd inne på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo. Den fornærmede, en mann i 50-årene, ble ikke truffet og kom fra hendelsen uten fysiske skader.

Politiadvokat Christian Hatlo uttalte til NTB lørdag at den siktede er godt kjent for politiet fra tidligere.

– Samtidig er det per nå ingenting som tyder på at hendelsen har tilknytning til skyteepisoden ved Nationaltheatret, opplyste han.

Flere nyheter: