Sander Berge depper i bakgrunnen etter at Jeffrey Schlupp sendte Crystal Palace i ledelsen. Foto: Richard Sellers / PA via AP / NTB

Sheffield United tok sesongens første seier – nytt tap for Berges Burnley

Nyopprykkede Sheffield United kunne endelig juble for Premier League-sesongens første seier med 2-1 over Wolverhampton. Sander Berge og Burnley tapte igjen.

Av NTB | 04.11.2023 18:12:35

Sport: Sheffield Uniteds vinnermål kom ti minutter på overtid da Oliver Norwood scoret på straffespark.

Cameron Archer sendte Sheffield United i ledelsen 20 minutter før slutt. Etter 89 minutter utlignet Jean-Ricner Bellegarde før Norwood ble helten.

Sheffield United hadde tatt bare ett poeng på de første ti kampene.

Berges Burnley er inne i en tung periode. De gikk på sitt tredje strake nederlag i 0-2-tapet for Crystal Palace på bortebane lørdag. Jeffrey Schlupp og Tyrick Mitchell scoret målene. Burnley er nest sist på tabellen etter elleve kamper.

På Merseyside tok et Everton i positiv form imot Brighton på Goodison Park. Etter sju minutter fikk Vitalij Mykolenko to muligheter innenfor sekstenmeteren, og på det andre forsøket hamret ukraineren inn 1-0.

Før kvarteret var spilt fikk Brightons Lewis Dunk annullert en vakker scoring etter en VAR-sjekk. Med fem minutter igjen var Ashley Young uheldig da innlegget fra Kaoru Mitoma traff ham i låret og spratt over keeper Jordan Pickford. Kampen endte 1-1.

I London sendte Neal Maupay Brentford i ledelsen, før Mohammed Kudus utlignet for West Ham med en lekker scoring. Etter 26 minutter scoret Jarrod Bowen 2-1 for bortelaget.

Deretter skulle Brentford slå tilbake, og etter 70 minutter var kampen snudd igjen. Konstantinos Mavropanos (selvmål) og Nathan Collins sørget for at Brentford vant 3-2.

Kristoffer Ajer spilte 78 minutter for vinnerlaget.