Menu
Casper Ruud overkom nakketrøbbel og er klar for semifinale i Roland-Garros. Foto: Christophe Ena / AP / NTB

Semifinaleklar Ruud overkom nakketrøbbel: – Var spent og nervøs

Casper Ruud fikk en låsning i nakken på trening før Roland-Garros, men nå som semifinaleplassen er sikret, slipper Snarøya-gutten skuldrene ned.

Av NTB | 08.06.2023 08:08:55

Sport: Ruud slo danske Holger Rune i fire sett i Paris onsdag. Ruud kom til finalen i fjor og har masse poeng å forsvare. Med seieren over Rune er nordmannen ett steg nærmere å klare nettopp det.

Han kan også ta sin første Grand Slam-tittel. Før turneringen fikk han imidlertid problemer med nakken, som trolig kom av stress.

– Jeg kom hit på fredag etter Genève, og på trening før turneringen fikk jeg en skikkelig låsning og kink i nakken, som kanskje tyder på at man går rundt og er litt spent og nervøs for hva som er i vente. Heldigvis klarte jeg å løse opp den og det har ikke vært noe problem, sa Ruud til TV 2 etter seieren.

Med seieren over Rune fikk Ruud revansj etter tapet i Masters-turneringen i Roma i mai. 24-åringen

– Akkurat da jeg skulle slå den siste forehanden i dag, så tenkte jeg ett halv sekund på at jeg hadde trent hele livet på å sette den slik jeg vil så bare «gjør det for faen». Heldigvis slo jeg den bra nok og så bommet Holger til slutt, sa Ruud videre.

Fredag venter tyske Alexander Zverev i semifinalen på rødgrusen i den franske hovedstaden.

(©NTB)

Flere nyheter: