LIVESENTER
Menu
Mer enn 13.000 delte ferieminner og ville ha bildet sitt på et eget frimerke. De utvalgte motivene er fra Ytresand i Lofoten, fjellet Svolværgeita, en geiteflokk ved Skei i Sunnfjord, Olden i Nordfjord, Hovdsundet ved Bodø og bryggerekka i Trondheim. Foto: Posten / NTB

Seks av 13.000 innsendte ferieminner blir frimerker

Fire turister i eget land, en sveitser og en italiener får ferieminner fra Norge på frimerker i serien Ferieminner 2022 fra Posten.

Av NTB | 19.04.2023 18:24:10

Kuriosa og kjendiser: Posten og Visit Norway er litt overveldet etter å ha oppfordret turister fra inn- og utland til å dele sitt ferieminne fra Norge i fjor i sosiale medier.

Mer enn 13.000 bidrag kom inn.

– Antallet bilder og ikke minst kvaliteten på det som har kommet inn har vært overveldende. Vi kunne aldri ha drømt om en slik respons, men det er svært gledelig å se hvilke flotte minner og opplevelser fra ferielandet Norge som nå blir dokumentert på de nye frimerkene, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten i en pressemelding.

I helga utgir Posten Norge serien med frimerker. Motivene er Ytresand i Lofoten, Fjellet Svolværgeita, en geiteflokk ved Skei i Sunnfjord, Olden i Nordfjord, Hovdsundet ved Bodø og bryggerekka i Trondheim.

– Det har virkelig ikke vært enkelt å velge ut hvilke motiver som skulle ende opp på frimerkene, men jeg føler at vi har klart å illustrere mangfoldet i den majestetiske naturen vi har i dette landet. sier jurymedlem Ragnhild Ås Harbo i Visit Norway.

(©NTB)

Flere nyheter: