Menu
Kris Knoblauch fikk en drømmestart på trenerjobben i Edmonton Oilers. Foto: Jason Franson / The Canadian Press via AP / NTB

Seier på direkten for Oilers’ nye trener

Edmonton Oilers er tilbake på seierssporet i NHL, og den ferske treneren Kris Knoblauch kunne juble for to poeng i sin første kamp med laget.

Av NTB | 14.11.2023 07:29:43

Sport: Natt til tirsdag norsk tid ble det 4-1-seier på hjemmebane for Oilers mot New York Islanders. Knoblauch kom inn som Edmonton-trener i helgen etter en turbulent sesongstart for laget.

Jay Woodcroft klarte bare å lede laget til tre seirer på de første 13 kampene før han måtte gå.

Stjerneløperen Leon Draisatl stjal showet på hjemmeis etter at Islanders hadde tatt ledelsen tidlig. Tyskeren scoret 1-1-målet selv, før han noterte assist på Edmontons tre øvrige scoringer.

– Det var fantastisk å få den første seieren. For meg er det et høydepunkt bare å være her som hovedtrener, men det blir åpenbart bedre når man vinner. Vi var ikke det beste laget i første halvdel av kampen, men jeg likte hvordan vi holdt oss tålmodige og ikke tok unødvendig risiko. Vi ble ikke desperate, sa Knoblauch etter triumfen.

45-åringen startet sesongen som trener for AHL-laget Hartford Wolf Pack. Edmonton-jobben er hans første som hovedtrener i NHL.

(©NTB)