Menu
Sebastian Sebulonsen scoret for Brøndby søndag. Foto: Annika Byrde / NTB

Sebulonsen scoret praktmål i Brøndby-seier

Sebastian Sebulonsen ble matchvinner med en flott scoring da Brøndby slo AGF 1-0 i mestersluttspillet i dansk superliga søndag.

Av NTB | 16.04.2023 20:04:45

Sport: Høyrebackens mål kom etter 37 minutter og var svært flott. Håkon Evjen fikk ballen på 25 meter og spilte den ut til Sebulonsen. Han forsøkte først å legge ballen inn i feltet, men fikk den rett i retur. Da svarte backen med å skru den på vakkert vis i vinkelen med utsiden av høyrefoten.

I tillegg til Sebulonsen og Evjen, startet også Ohi Omoijuanfo for de gulkledde som ligger sist i mestersluttspillet i toppdivisjonen i Danmark.

Det skiller tre poeng opp til Randers på femteplass, men de har en kamp mindre spilt enn Brøndby. Sebulonsen ble Brøndby-spiller i fjor sommer da han skiftet fra Viking.

Sigurd Haugen kom inn for AGF med åtte minutter igjen å spille, mens Per Kristian Bråtveit var ubenyttet målvaktsreserve.

Det gjenstår sju kamper i sesongen for begge lag. Brøndby klarte med minst mulig margin å sikre plass i mestersluttspillet. De to beste får spille kvalifisering til mesterligaen, mens nummer tre skal til conferenceligakvalifisering.

AGF er foreløpig nummer fire, men det er bare ett poeng opp til Viborg på tredjeplass. FC København topper tabellen foran Nordsjælland.

(©NTB)

Flere nyheter: