Bjørn Inge Utvik scoret 3-1-målet mot Aalesund mandag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sarpsborg vant for tredje kamp på rad – klatret til tredjeplass på tabellen

Sarpsborg var det beste laget og vant fortjent 3-1 hjemme mot Aalesund mandag. Med nok en trepoenger fortsetter blåtrøyene å klatre på tabellen.

Av NTB | 29.05.2023 18:59:04

Sport: I Sarpsborg møtte Eliteseriens svakeste offensive lag det sterkeste defensive laget.

Sarpsborg tok initiativet i kampen og var det beste laget før pause. Christopher Baah scoret sitt første for klubben, før Joachim Soltvedt ordnet tomålsledelse.

Isaac Atanga reduserte sju minutter før pause og holdt liv i håpet om poeng for gjestene. Likevel ble det med håpet for Aalesund, da Bjørn Inge Utvik stanget inn et hjørnespark til 3-1 halvveis inn i 2. omgang.

Sarpsborg har dermed stadig ikke tapt siden sesongåpningen og fortsetter å klatre på tabellen. Etter tre seirer på rappen er Stefan Billborns menn nå oppe på tredjeplass.

Aalesund kan glede seg over å ha scoret i to kamper på rad etter sju strake kamper uten nettkjenning før det. Likevel er mandagens tap deres sjuende for sesongen, og klubben forblir sist i Eliteserien.