Menu
Victor Emanuel Halvorsen blir Sarpsborg-spiller neste sesong.Foto: Astrid Pedersen / NTB

Sarpsborg hentet 19-åring fra Kjelsås – lånes ut til sesongslutt

Kjelsås-spiller Victor Emanuel Halvorsen (19) er klar for eliteserieklubben Sarpsborg fra og med neste sesong. Kontrakten strekker seg ut 2026.

Av NTB | 09.08.2023 19:44:32

Sport: Sarpsborg opplyser om overgangen på sine nettsider onsdag kveld. Der skriver de at de sikret seg Halvorsens underskrift i kamp med flere klubber.

– Jeg har sett mye Sarpsborg denne sesongen. De spiller fin fotball og jeg har snakket med folk om klubben og trenerteamet. Det virker som det er et herlig miljø her – et miljø jeg kan lære mye av, sier Halvorsen.

19-åringen slutter seg til østfoldingene først etter inneværende sesong.

– Victor fullfører sesongen med Kjelsås og får med seg verdifull spilletid i 2. divisjon og en spennende cupsemifinale mot Molde. Vi gleder oss til å få ham med for fullt når Kjelsås-sesongen er over. Vi har sikret oss en av de beste midtbanespillerne i 2004-kullet og en av 2. divisjons beste spillere, sier Bjørge Øiestad, som er leder i Sarpsborgs sportslige utvalg.

Halvorsen har spilt 52 kamper for Kjelsås i NM og 2. divisjon. Denne sesongen har han tre scoringer og én målgivende pasning fordelt på tolv kamper i 2. divisjon.

(©NTB)