Simon Tibbling scoret fredag. Her fra eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Jerv på Sarpsborg stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sarpsborg 08 vant mot sørkoreansk klubb i Marbella

Det endte i 2-0-seier for Sarpsborg 08 da de møtte sørkoreanske Jeonbuk i en treningskamp i Marbella.

Av NTB | 10.02.2023 18:05:45

Sport: Første omgang ble en tam affære da begge lag så ut til å ha svarene på begge lags framrykk. Før det hele snudde i annen omgang.

Etter hvilen skjerpet begge lagene siktet, men det ville seg ikke før fem minutter før full tid. Da dundret Simon Tibbling inn 1-0-målet etter å ha fått servert ballen alene mot keeper. En Jeonbuk-spiller presterte å sende av gårde en slapp feilpasning som landet hos Tibbling.

Like før slutt sikret Kristian Opseth 2-0.

Vålerenga var også i aksjon fredag og møtte Malmö. Kampen ble alt annet enn en positiv opplevelse da de tapte 0-3 mot svenskene.

For Vålerengas argeste rivaler skulle det bli en hyggeligere opplevelse. Hjemme i Lillestrøm-hallen vant Lillestrøm 3-2 mot HamKam. Lillestrøms mål ble scoret av Akor Adams, Ylldren Ibrahimaj og Daniel Skaarud. HamKams to mål ble scoret av Henrik Udahl.

På plass i Algarve i Portugal ville det seg ikke for Viking, som tapte 2-3 for Brøndby. Edvin Austbø og Kevin Kabran scoret for Viking.