Menu
Sara Hørte har signert for Vålerenga. Hun kommer gratis fra Rosenborg når kontrakten løper ut 31. juli. Foto: Vålerenga Fotball / NTB

Sara Hørte ferdig i Rosenborg – klar for serieleder Vålerenga

Midtstopper Sara Hørte (23) signerer for Vålerenga når kontrakten med Rosenborg løper ut i slutten av juli.

Av NTB | 08.07.2024 11:13:15

Sport: Vålerenga bekrefter overgangen i en pressemelding mandag. Hun har signert en toårskontrakt med serielederen.

– Det var et veldig vanskelig valg, for jeg har hatt det veldig bra i Rosenborg. Samtidig så tror jeg at jeg kan utvikle meg enda mer i Vålerenga. Jeg synes fremtiden til Vålerenga er veldig spennende, både med spillerne og støtteapparatet, sier Hørte.

Hørtes første kamp i Vålerenga-drakten kan bli mot nettopp Rosenborg 10. august. Toppserien har spillepause fram til da. Vålerenga er åtte poeng foran Rosenborg på tabellen, men har én kamp mer spilt enn trønderne. Vålerenga jakter sitt annet strake seriemesterskap.

Hørte har de to siste årene spilt for Rosenborg etter overgangen fra Kolbotn. Vålerengas sportssjef Steinar Pedersen sier at Vålerenga lenge har ønsket seg spilleren.

– For det første er vi veldig fornøyde med å ha signert Sara, en spiller som vi har ønsket oss lenge. Vi var interessert i Sara da hun dro til Rosenborg sommeren 2022, og nå åpnet muligheten seg, sier han.

Hørte står med fem landskamper der den hittil siste kom under VM i fjor sommer.

(©NTB)

Flere nyheter: