Sandefjord herjet med Sarpsborg på hjemmebane i Eliteserien. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Sandefjord herjet med Sarpsborg

Sandefjord fikk en fryktelig åpning på kampen mot Sarpsborg, men klarte likevel å slå tilbake og vant hele 5-1 i Eliteserien søndag.

Av NTB | 06.08.2023 18:54:48

Sport: Seieren sørget for at Sandefjord tok sin andre trepoenger på rad.

Sarpsborg fikk en drømmeåpning på kampen da Victor Torp scoret etter bare 27 sekunder. Den danske midtbanemannen avanserte oppover mot 16-meteren og smalt ballen nede i lengste hjørne.

En drøy halvtime senere utlignet Aleksander Nilsson på hodet etter et frispark. Sandefjord snudde kampen på overtid av første omgang. Franklin Nyenetue kjempet til seg ballen i en duell på utsiden av 16-meteren og banket ballen i mål.

Et kvarter før slutt la Danilo Al-Saed på til 3-1 etter en keeperbrøler fra Anders Kristiansen. Sistnevnte skulle bokse bort et innlegg, men istedenfor falt den rett ned i feltet og Al-Saed fikk en enkel jobb med å score.

Nilsson sørget for 4-1 noen minutter senere med sin andre scoring for dagen. På overtid var Sarpsborg-keeper Anders Kristiansen uheldig og satte ballen i eget nett.

Neste kamp for Sandefjord blir på hjemmebane mot Molde, mens Sarpsborg også er vertskap i møte med Strømsgodset.