Julian Ryerson fikk sine første minutter som Borussia Dortmund-spiller søndag. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Ryerson debuterte da Dortmund vant thriller – Haller gjorde comeback

Det ble et målrikt oppgjør da Julian Ryerson fikk sin Borussia Dortmund-debut mot Augsburg. De gulkledde vant til slutt 4-3.

Av NTB | 22.01.2023 17:35:09

Sport: Det ble hett rundt ørene i Ryersons debut, men det endte til slutt med jubel. Hjemmelaget tok ledelsen etter en halvtimes spill da Jude Bellingham fant mål fra 17 meters hold. etter en målgivende pasning fra Karim Adeyemi.

Etter 40 minutter utlignet gjestene. Dortmund-keeper Gregor Kobel spilte ballen ut til Nico Schlotterbeck som mistet ballen. Alene med keeper fant Arne Maier nettmaskene.

To minutter senere var det Schlotterbeck som scoret og sendte hjemmelaget i føringen nok en gang, etter et frispark fra Julian Brandt.

Like før pause utlignet Augsburg igjen. Ryerson forsøkte å klarere chipen fra Ermedin Demirovic, men uten å lykkes.

Femten minutter etter hvilen ble Sébastien Haller byttet inn for hjemmelaget til sin første offisielle kamp for Dortmund etter at han ble signert for å erstatte Erling Braut Haaland. Han har vært ute av spill på grunn av kreftsykdom.

Et kvarter før slutt sendte Jamie Bynoe-Gittens Dortmund i ledelsen for tredje gang etter et skudd fra 25 meter. Minuttet etter utlignet Augsburg med David Colina.

Bastant på å sikre seg alle tre poeng gjentok hjemmelaget ledelsen en fjerde gang i løpet av søndagens kamp. Denne gangen var det innbytter Giovanni Reyna som sendte hjemmefansen til himmels med en hel volley.

Dermed ligger Borussia Dortmund på 6.-plass i ligaen, sju poeng bak ligaleder Bayern München.