Casper Ruud og Dominic Thiem er ute av doubleturneringen i Indian Wells. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB

Ruud og Thiem utslått i double i Indian Wells

Doubleturneringen i Indian Wells ble en kort affære for Casper Ruud og Dominic Thiem, som røk i første runde for Nikola Mektic og Mate Pavic.

Av NTB | 11.03.2023 21:54:31

Sport: Kroatene vant i strake sett med sifrene 6-3, 6-3 i en kamp som varte en time og ti minutter.

Mektic og Pavic brøt den norsk-østerrikske duoens serve på stillingen 2-1 i første sett og så seg aldri tilbake. De sikret fire servebrudd i løpet av de to settene.

Ruud og Thiem er dermed ute av turneringen allerede i første runde.

Ruud er rangert som verdens fjerde beste tennisspiller, mens Thiem har falt helt ned til 102.-plass etter at han var rangert som nummer tre i mars 2020.

Kroatene spiller bare double og er ikke rangert i single.

Indian Wells er en av de største turneringene utenom de fire Grand Slam-turneringene.

I singelturneringen har det gått langt bedre for Ruud. Snarøya-gutten slo ut argentinske Diego Schwartzman i 2. runde med sifrene 6-2, 6-3 og møter chileneren Cristian Garín i neste kamp.

Ruud har hatt en trå start på året med blant annet tidlig exit i Australian Open.