Menu
Casper Ruud dro i land seieren i kampen i 2. runde i Roland-Garros mot Alejandro Davidovich Fokina fra Spania. Foto: AP / Jean-François Badias / NTB

Ruud før krevende møte i Paris: – Jeg skal jobbe med noen småting

Casper Ruud kom sent i seng etter femsettskampen torsdag og erkjenner at det er ting å rette på foran møtet med en fremadstormende argentiner.

Av NTB | 31.05.2024 07:13:14

Sport: Han heter Tomas Etcheverry, og Ruud har kommet seirende ut av de to foregående og tette møtene med argentineren, som er ranket som nummer 29 i verden.

Torsdag kveld kjempet Ruud seg videre femsettskampen mot spanjolen Alejandro Davidovich-Fokini i 2. rundekampen i Roland-Garros. Kampen varte i 4 timer og 9 minutter.

– Jeg får en treningsdag i morgen (fredag), der jeg skal forsøke å jobbe med noen småting og forhåpentligvis finne storformen, sier Ruud til NTB.

Han erkjenner at kampen mot den jevngamle argentineren blir vanskelig.

– Han har tatt voldsomme steg på få år og blitt en veldig god og etablert spiller. Vi hadde en tøff kamp i Barcelona tidligere i år, en kamp jeg heldigvis vant. Jeg får ha den litt i bakhodet.

Ruud var tydelig sliten etter torsdagens oppgjør.

– Når du går rundt en hel dag og ikke vet når du skal spille, er det litt vanskelig å vite når man skal spise og når man skal varme opp, sier Ruud.

Det har vært mye regn i Paris de siste dagene og mange avbrudd og utsettelser. Ruuds kamp ble til slutt flyttet til en bane med tak.

Ruud og Tomas Etcheverry spiller sin 3. rundekamp i Paris lørdag.

(©NTB)