Menu
Casper Ruud fikk det ikke til å stemme i Australian Open og røk ut i 2. runde. Foto: Dita Alangkara / AP / NTB

Ruud får tøff konkurranse i Mexico etter turneringspausen

Casper Ruud spiller sin første turnering etter Australian Open-nedturen i Mexico. Der får han selskap av blant andre Carlos Alcaraz og Stefanos Tsitsipas.

Av NTB | 01.02.2023 16:17:48

Sport: Sammen med Ruud blir det halvparten av spillerne på tennisherrenes topp 10-ranking som skal kjempe om seieren i ATP500-turneringen i mexicanske Acapulco med start 27. februar. Alcaraz (2 i verden), Tsitsipas (3), Taylor Fritz (8) og Holger Rune (9) er alle påmeldt.

Flere av dem spiller turneringer i forkant, men Ruud varslet tidlig en pause.

– Jeg ser fram til å ha litt fritid hjemme nå og gjøre meg klar for forhåpentlig nok et godt og langt år på touren, sa Ruud etter nederlaget i 2. runde mot Jenson Brooksby i årets første Grand Slam-turnering.

Rafael Nadal har vunnet turneringen tre ganger. To av dem har kommet i løpet av de siste tre årene, men den spanske veteranen er ikke påmeldt i år.

Ruud tok seg til finalen både i Roland-Garros, US Open og ATP-finalen i 2022, i tillegg til at han tok tre triumfer på ATP250-nivå. Neste Grand Slam-turnering er nettopp Roland-Garros i månedsskiftet mai-juni. Prestisjeturneringen i Paris spilles på grus, som er den norske verdensfirerens foretrukne underlag.

(©NTB)

Flere nyheter: