Menu
Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til Europa etter at kontrakten med Al-Nassr løper ut. Foto: AP / NTB

Ronaldos nye sjef: – Han kommer til å returnere til Europa

Cristiano Ronaldo (37) signerte nylig for Al-Nassr. Allerede nå er lagets trener sikker på at portugiseren ikke avslutter karrieren i saudiarabisk fotball.

Av NTB | 30.01.2023 13:25:09

Sport: Ronaldo er i startfasen av en lukrativ toårskontrakt med Al-Nassr. Han vil være 40 år gammel hvis han blir værende i klubben gjennom hele avtaletiden.

Mange har regnet med at det vil markere slutten på Ronaldos proffliv, men Al-Nassr-trener Rudi Garcia er overbevist om at den meriterte spissen kommer til å spille videre.

– Han er en av de beste spillerne i verden. Han kommer ikke til å avslutte karrieren i Al-Nassr. Han kommer til å returnere til Europa, sa Garcia, ifølge Sky Sports.

Ronaldo har fortsatt ikke scoret mål for sin nye klubb. Så langt har han spilt to kamper, og før helgen greide han ikke å hjelpe Al-Nassr fra å ryke ut i semifinalen i den saudiarabiske supercupen.

Scoringstørken er uvanlig kost for en mann som har notert seg for over 800 mål og fem ganger vunnet prisen for verdens beste mannlige fotballspiller. Ronaldo ble i november i fjor fristilt av Manchester United etter svake prestasjoner og kontroversielle uttalelser om klubben.

(©NTB)

Flere nyheter: